“Nydelig”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Nydelig og autentisk! Glad vi hadde bestilt bord, for dette var et bra sted med lang kø. Maten kom raskt og hyggelig service.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Gladireise
Jørn A, Ejer på Italiano, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2022

Tak for den pæne og venlige anmeldelse af vores restaurant - ja vi har travlt i disse tider, tak for udvist tålmodighed

1923 av 1 392 anmeldelser

Anmeldt 31. mai 2022

Tok lang tid før vi fikk bestille til tross for lite besøk. Vi måtte selv be om å få bestille til slutt. En av oss hadde Cøliaki og spurte etter muligheter for glutenfritt. Fikk da til svar at glutenfritt var noe som nå var blitt "populært" og en trend og at de ikke hadde annet enn et par pasta retter som var glutenfrie. Ingen glutenfri øl å oppdrive heller, men en fleip om at de hadde alkoholfri øl. Disse tar ikke autoimmune sykdommer på alvor og fleiper med det isteden. Ikke behagelig å være gjest. Overpriset i tillegg. Styr unna.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, Kristine K
Jørn A, Ejer på Italiano, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2022

Kære Kristine.
Tak for at du tager dig tid til at anmelde os. Vi er ikke glade for din vurdering, men det kan hjælpe os til at blive bedre, og denne besked fra dig vil vi lige arbejde med.
Vi har ofte travlt, men vi forsøger altid at være opmærksomme i forhold til vores gæster og bestillinger så noget må have gået galt her. De fleste roser os for vores service, så der må være sket en fejl, når vi ikke har taget jeres reservation.
Hvad angår Glutenfri mad og drikke. Der er flere og flere der har specielle ønsker. Vi skal være bedre på den del også i vores dialog med kunderne, og det arbejder vi på. Så er der selve kommunikationen i forhold til alkoholfri øl. Vi ved at alkoholfri øl bliver mere og mere udbredt, så denne kommentar var højest upassende - jeg beklager på vegne af Italiano. Jeg kan love dig, at dette er et område vi vil stramme op på - Tak for dine kommentarer.

Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

Elendig service. Vi ønsket å bestille mer, men pga betjeningen ikke var mulig å få kontakt med, så valgte vi å gå til kassa og be de komme med regningen. Vi var klar for å bestille middag med drikke til 4 voksne personer. Så der tapte de noen kroner, samt Vi kommer aldri tilbake.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, kurtparr
Jørn A, Ejer på Italiano, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2022

Hej Kurt
Tak for at du tager dig tid til at anmelde os. Jeg skal beklage den oplevelse I går med. et plejer ikke at være tilfældet, jeg kan ikke forklare, hvad der har været sket. Vi forsøger til hver en tid at være opmærksomme i forhold til bestillinger og servering, så noget må være gået galt her - kommentarer af denne karakter bruger vi internt til at stramme op og flytte fokus på det som det handler om god mad serveret i en god atmosfære - det lykkedes ikke her. Vi ser dig næppe igen, men dine kommentarer arbejder videre hos os. Beklager men tak for din anmeldelse.

Anmeldt 26. februar 2022 via mobile enheter

Dette stedet er alt man forventer- 100% autentisk italiensk. Både pizzaen og pastarettene smakte nydelig. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, 711mariao
Anmeldt 2. januar 2022 via mobile enheter

Veldig god italiensk pizza med masse ost/fyll. God husets vin og generelt bra priser. Det kunne gjerne vært lagt mer energi i vaskingen, da både toaletter og bestikk/glass ikke var spesielt rent. Ellers koselig plass, både ute og inne.

Dato for besøk: januar 2022
Takk, gro h
Ristoranto-Italiano, Owner på Italiano, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2022

Dear guest,

Thank you for taking your time to write this review.
I am happy to hear that you liked your pizza and that it had a rich taste.

Thank you for your suggestion regarding the cleaning, we'll make sure to take it into consideration.

Kind Regards,
Corina

Reisende som så på Italiano, så også på

København, Sjælland

Har du vært i Italiano? Del dine erfaringer!