“Dårlig matopplevelse”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 1. august 2024

Forretten var ikke god, blant annet smakløs focaccia som så ut som pitabrød butikk. Bestilte trøffelpasta med oksekjøtt til hovedrett. Pastaen var overkokt og kjøttet seigt og ukrydret. Kjente eller ikke noe til trøffelsausen, så veldig udelikat ut. Ble eller ikke ryddet underveis, så bordet var fult da hovedretten kom. Tok det ikke med etter eller, så vi måtte flytte fatene selv.
Toalettet var også skittent og det lå papir og tomme ruller strødd rundt.
Vi fikk komme inn før reservasjonen, det er positivt

Dato for besøk: august 2024
Takk, Siri N

Anmeldt 29. juli 2024

Vi har vært her noen ganger tidligere og alltid vært fornøyd med besøket. Vi bestilte hver vår pizza, en Pizza Vegetariana og en Pizza Hawaii. Begge smakte helt OK, men de var utrolig slitsomme å skjære opp. Knivene var ikke skarpe nok og gjorde jobben nesten umulig. Ja, det stemmer. Oppskjæringen av pizzaene i stykker hadde blitt en «jobb» og var ikke så enkel. Dessverre ble besøket en nedtur i forhold til tidligere besøk.
Se etter flere anmeldelser av MulleEllum.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, MulleEllum
Anmeldt 21. april 2024

Et fint sted med meget god mat, iallfall det vi valgte: Penne filetto. God service med ekstra brød gratis og isvann siden vi ikke ville ha alkohol. Maten var også veldig god. Dette blir stamstedet vårt i København! Det eneste negative denne gangen var mye bråk fra andre siden av gaten. Arbeidsfolk og ombygging, men det er vel midlertidig.

Dato for besøk: mars 2024
    • Atmosfære
Takk, Jan T
Anmeldt 15. desember 2023 via mobile enheter

Autentisk og stilig restaurant med god service, meget god mat og atmosfære.
Trodde de kun hadde noe bord inne, men kjelleren åpenbarte seg med masse plass og italiensk stemning.
Anbefales!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, VonWingtip
Anmeldt 31. oktober 2023 via mobile enheter

Utrolig hyggelig atmosfære, vi fikk ha med en liten hund inn og spiste utrolig godt kalvekjøtt. Det var også nok saus også som gir et ekstra +
Alt i alt en flott opplevelse 👍😊

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Mypekinese

Reisende som så på Ristorante Italiano, så også på

København, Sjælland

Har du vært i Ristorante Italiano? Del dine erfaringer!