Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig Italiensk som kunne vært svært bra....”
Anmeldelse av La Rocca Ristorante

La Rocca Ristorante
Vurdert som nr. 140 av 2 839 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 5. august 2020

Restauranten er hyggelig og innbydende og menyen fristende. Vi var dessverre uheldige å få en særdeles uoppmerksom kelner: Han helte opp et fult glass med vin til 13-åringen før han innså feilen, og unnskylde seg ikke. Han satt bare glasset midt på bordet sammen med flasken og gikk. Han hørte ikke etter når vi bestilte og fulgte rett og slett ikke med. Maten var imidlertid veldig god, selv om forretten kom på bordet før drikken. Vi spiste nydelig pasta til hovedrett, og bestilte 2 desserter som vi ble fortalt at det tok 20 minutter å lage. Vi sa at det var i orden, men etter ventetiden kom det kun 1 dessert!!! Vi gjorde en annen kelner oppmerksom på feilen, og ga samtidig beskjed om at vi var lite imponert over servicen til kelneren 'vår'. Synd at dette var på slutten av måltidet, men herfra var servicen upåklagelig, vi fikk til og med ekstra vin på huset. Alt i alt en god opplevelse til tross for variabel service.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, annel1e
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (698)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 698 anmeldelser

Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Restauranten ligger til hotell Ibsen der vi bodde, og selv om det var travelt fikk vi straks bord. Hyggelige engelsktalende italienske , meget effektive menn sto for serveringen . Cubo di salmone var perfekt stekt , maccheroni al brasato var god, men jeg tar nok noe annet neste gang . Vi kommer alltid tilbake hit når vi er i københavn,

Dato for besøk: september 2018
Takk, hilde_se2000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig på La Rocca Ristorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018
Google-oversetting

Thank you for sharing your review. We really enjoy reading the review details, which conveyed the pleasure of your visit. We appreciate your kind comments and sincerely look forward to welcoming you again in the near future.
Yours Sincerely,
Kate / La Rocca

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Nøt middag her to kvelder samme uke. Valgte å sitte ute i hagen i det nydelige sommerværet. Traff svært hyggelige servitører som gjorde det som var mulig for at vi skulle trives. Maten var meget delikat og himmelsk god og smakfull. Her skal vi tilbake. Kombinasjonen av mat og service var eksemplarisk. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, _yvindv2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig på La Rocca Ristorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2018
Google-oversetting

Dear Øyvind V,

Thank you for taking the time to review your experience with us and giving us a perfect rating. I am very pleased to hear that you had an excellent evening with us and for the very good feedback you gave on our food and our staff. We do take pride in catering to our guests’ needs the best way we can. If you’re traveling to our area again soon, don’t hesitate to call us.

Best Regards,
Kate / La Rocca

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

En restaurant med mye liv. Utrolig god mat, og servicen var superbra, mye humor og glede fra servitørene. Hyggelig sted og god mat!!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, camillastorjord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig på La Rocca Ristorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2018
Google-oversetting

Dear Camilla S,

Thank you for taking the time to review your experience with us and giving us a perfect rating. I am very pleased to hear that you had an excellent evening with us and for the very good feedback you gave on our food and our staff. We do take pride in catering to our guests’ needs the best way we can. If you’re traveling to our area again soon, don’t hesitate to call us.

Best Regards,
Kate / La Rocca

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2017 via mobile enheter

Slitsomt besøk på en travel restaurant med et formål, flest mulig gjester på kortest tid. Restauranten mangler atmosfære, vi spiste pasta, den var OK, egen vinkelner , anbefalte vin som ikke passet. Anbefaler ikke denne restauranten hvis man ønsker en hyggelig kveld med god atmosfære, god vin og førsteklasses pasta.

Dato for besøk: desember 2017
1  Takk, Kirsten P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig på La Rocca Ristorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2017
Google-oversetting

Dear Kirsten P,
Thank you for taking the time to review your dining experience with us and for the constructive feedback, without it, we can’t improve. We hope you will have a more satisfying experience on your next visit. Do checkout our Facebook and Twitter pages for promos that you might be interested in. Looking forward to seeing you again soon.
Sincerely Yours,
La Rocca/Kate

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Rocca Ristorante, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i La Rocca Ristorante? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din