Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott italiensk restaurant”
Anmeldelse av La Rocca Ristorante

La Rocca Ristorante
Vurdert som nr. 126 av 2 856 Restauranter i København
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 30. juli 2021

Utrolig kul og spennende meny og restaurant. Kjempe god mat med utrolg flott og hyggelig betjening !

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 96knutb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
J K, Direktør på La Rocca Ristorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2022
Google-oversetting

Kære guest,

Tusind tak for besøget og de dejlige kommentarer, som vi sætter stor pris på. Vi sender dem straks videre til vores søde personale.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen i La Rocca.

Mange hilsner
La Rocca /Kate

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (743)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 743 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020

Restauranten er hyggelig og innbydende og menyen fristende. Vi var dessverre uheldige å få en særdeles uoppmerksom kelner: Han helte opp et fult glass med vin til 13-åringen før han innså feilen, og unnskylde seg ikke. Han satt bare glasset midt på bordet sammen med flasken og gikk. Han hørte ikke etter når vi bestilte og fulgte rett og slett ikke med. Maten var imidlertid veldig god, selv om forretten kom på bordet før drikken. Vi spiste nydelig pasta til hovedrett, og bestilte 2 desserter som vi ble fortalt at det tok 20 minutter å lage. Vi sa at det var i orden, men etter ventetiden kom det kun 1 dessert!!! Vi gjorde en annen kelner oppmerksom på feilen, og ga samtidig beskjed om at vi var lite imponert over servicen til kelneren 'vår'. Synd at dette var på slutten av måltidet, men herfra var servicen upåklagelig, vi fikk til og med ekstra vin på huset. Alt i alt en god opplevelse til tross for variabel service.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, annel1e
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
J K, Direktør på La Rocca Ristorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2022
Google-oversetting

Dear Annel,

Thank you for taking the time to review our restaurant. I am sorry to hear that you were disappointed with your experience. I will pass your comments on to the Management and Owners to look into this matter. You can always reach us at info@larocca.dk. Please consider allowing us to serve you again in the future.

Kind Regards,
Kate/La Rocca

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Restauranten ligger til hotell Ibsen der vi bodde, og selv om det var travelt fikk vi straks bord. Hyggelige engelsktalende italienske , meget effektive menn sto for serveringen . Cubo di salmone var perfekt stekt , maccheroni al brasato var god, men jeg tar nok noe annet neste gang . Vi kommer alltid tilbake hit når vi er i københavn,

Dato for besøk: september 2018
Takk, hilde_se2000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
J K, Gæsteansvarlig på La Rocca Ristorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018
Google-oversetting

Thank you for sharing your review. We really enjoy reading the review details, which conveyed the pleasure of your visit. We appreciate your kind comments and sincerely look forward to welcoming you again in the near future.
Yours Sincerely,
Kate / La Rocca

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Nøt middag her to kvelder samme uke. Valgte å sitte ute i hagen i det nydelige sommerværet. Traff svært hyggelige servitører som gjorde det som var mulig for at vi skulle trives. Maten var meget delikat og himmelsk god og smakfull. Her skal vi tilbake. Kombinasjonen av mat og service var eksemplarisk. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, _yvindv2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
J K, Gæsteansvarlig på La Rocca Ristorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2018
Google-oversetting

Dear Øyvind V,

Thank you for taking the time to review your experience with us and giving us a perfect rating. I am very pleased to hear that you had an excellent evening with us and for the very good feedback you gave on our food and our staff. We do take pride in catering to our guests’ needs the best way we can. If you’re traveling to our area again soon, don’t hesitate to call us.

Best Regards,
Kate / La Rocca

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

En restaurant med mye liv. Utrolig god mat, og servicen var superbra, mye humor og glede fra servitørene. Hyggelig sted og god mat!!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, camillastorjord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
J K, Gæsteansvarlig på La Rocca Ristorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2018
Google-oversetting

Dear Camilla S,

Thank you for taking the time to review your experience with us and giving us a perfect rating. I am very pleased to hear that you had an excellent evening with us and for the very good feedback you gave on our food and our staff. We do take pride in catering to our guests’ needs the best way we can. If you’re traveling to our area again soon, don’t hesitate to call us.

Best Regards,
Kate / La Rocca

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Rocca Ristorante, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i La Rocca Ristorante? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.