Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hit kommer eg gjerne igjen !!!!”

Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade)
Få mat levert
Vurdert som nr. 384 av 2 824 Restauranter i København
Prisklasse: USD 20 - USD 25
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vesterbro - Kongens Enghave
Anmeldt 18. november 2018

Dette er et sted etter mitt hjerte - og ikke minst min mage :-)
Vi ble tatt vel imot av de blide servitørene. Trivelig lokale - rent og pent.
Vi bestilte biff - og belgisk vaffel med softis til dessert.
Biffen kom kjapt - og var MEGET GOD.
Desserten likeså. Softisen var den beste eg har fått på 30 år - minst.Kan komme tilbake bare for den.......

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, liv513
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade), svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018
Google-oversetting

Hej liv513,
mange tak for de pæne ord - jeg har sendt din anmeldelse videre til restauranten, så de også kan få glæde af den! :-)
De bedste hilsner fra Julie/Jensens Bøfhus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (953)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 953 anmeldelser

Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Vi var og Spiste Nydelig Biff med Tilbehør
God Vin til en Ok Pris
Veldig Hyggelig og Smilende Betjening
Vi Kommer Helt Sikkert tilbake
Takk for en Super kveld Hos Dere

Dato for besøk: november 2018
Takk, Bentemerete
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade), svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018
Google-oversetting

Hej Bente,
Mange tak for din anmeldelse - jeg er glad for, at I har haft en god oplevelse hos os.
Vi glæder os til, at I kommer og besøger os igen en anden gang.
Vh. Julie/Jensens Bøfhus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Bestilte vin og mat, tok litt lang tid, men vi var 12 stykker så det var forventet, nydelig mat og god vin, å kjepmpebra betjening, kommer gjerne tilbake hit!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, mariann1008
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade), svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018
Google-oversetting

Hej Mariann,
Tusind tak for de pæne ord! :-)
De bedste hilsner fra Julie/Jensens Bøfhus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Pene rene lokaler, men de ansatte var mere opptatt av å prate enn å servere. Biffen var grei, men tilbehøret var ikke noe godt. Fløtegratinerte potetene smakte som grøt, og mais kolbene tror jeg er de børste jeg har smakt i mitt liv.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 511einarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade), svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018
Google-oversetting

Hej Einar,
Tak for din anmeldelse og feedback.
De bedste hilsner fra Julie/Jensens Bøfhus.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat, til overkommelig pris 3 retter m rekecoctail, biff m valgfri saus og valgfrie poter, banansplit til dessert ca 270 nkr. Kan få 60 gr større biff for 30 kr ekstra og påfyll på øl og brus til 15 danske kr. Skal garantert tilbake. Utrolig hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2018
Takk, anilill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade), svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2018
Google-oversetting

Hej Anita,
hvor er det dejligt, at I har haft en dejlig middag hos os!
Vi glæder os til, at I kommer og besøger os igen :-)
De bedste hilsner fra Julie.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade), så også på

 
Hillerod, Hilleroed Municipality
 

Har du vært i Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade)? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din