“Middels”

Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade)
Få mat levert
Vurdert som nr. 357 av 2 902 Restauranter i København
Prisklasse: USD 20 - USD 25
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vesterbro - Kongens Enghave
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte en medium biff og en medium +, fikk to well done. På et bøfhus må man vell kunne forvente å få biffen slik man bestiller den. Bestilte en liten øl og en stor, fikk to store. Vannet som vi etterlyste fikk vi til desserten. Alt i alt, maten var god (men hadde vært bedre om den var medium) og servitør var hyggelig, så holdt oss for å klage da det var travelt. Bør gjerne gå her en dag det ikke er så mye bøfspisende gjester?

2  Takk, fredrikh484
Jensens-Bofhus, Markedsføring på Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade), svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Hej fredrikh484.

Jeg beklager at jeres bøf ikke var tilberedt som ønsket. Jeg er dog glad for at maden stadig smagte!
Rigtig god dag
De bedste hilsner, Anna/Jensens Bøfhus

Anmeldt 6. januar 2020 via mobile enheter

Jensen er en klassiker på Danmarkstur. Hadde to besøk i løper av en kald januarhelg.

Pen og ren restaurant på Vesterbro. Trivelig betjening ga oss den kjente Jensenopplevelsen med god biff og burgers.

Hadde på lørdag kveld en litt dårlig opplevelse i en helt annen av byens mange restauranter. På vei hjem tok vi dessert på Jensen. Da ble alt utmerket igjen...

Takk - kommer tilbake

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, Tengs
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade), svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. januar 2020

Hej Tengs

Anmeldt 28. november 2019 via mobile enheter

Jeg var nettopp ankommet København for noen dager med konferanse og møter. Like ovenfor hotellet jeg sjekket inn på, lå Jensens Bøfhus. Jeg hadde ikke spist på en stund, så jeg satset på at dette var stedet for en enkle matbit på en sen ettermiddag. Lokalet ligger på et gatehjørne, og er koselig innredet. Ved døren ble jeg møtt av et hyggelig personale som straks tilviste meg et bord. Jeg bestillte en Carlsberg pilsner som drikke. Den var kald og god. Til mat bestilte jeg en klassisk hamburger. Som tilbehør var en liten skål med friterte små potet skiver. Litt lite smak, men med salt, pepper og rømme ble det bedre. Hamburgeren smakte bra. Dette er en restaurant som har «bøff» som spesialitet, og det viste igjen på burgeren. Riktig konsistens og stekt. Med tilbehøret ble det et godt måltid. For hele måltidet betalte jeg DK 166,. Rimelig pris. Personalet var også kvikk når det gjalt betaling. Alt i alt en hyggelig opplevelse, og kan anbefales.

2  Takk, AndersZorn
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade), svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2019

Hej Anders

Anmeldt 15. november 2019

Smakfullt, perfekt krydder/salt. Rett og slett en liten matopplevese fries kunne vært bedre, men løkringene var uten tvil de beste vi har hatt. Sammen med ribeye ble det helt nydelig. Anbefales!

2  Takk, Gro T
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade), svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2019

Hej Gro T

Anmeldt 2. november 2019 via mobile enheter

God saftig biff., Nydelig smakfull peppersaus, og perfekte fløtepoteter. Maiskolber som tilbehør var fantastiske!

2  Takk, Simoniniravn
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade), svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2019

Hej Simoniniravn
Mange tak for anbefalingen og de pæne ord

Reisende som så på Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade), så også på

Hillerod, Hilleroed Municipality

Har du vært i Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade)? Del dine erfaringer!