“God mat, men elendig service.”

Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade)
Få mat levert
Vurdert som nr. 357 av 3 532 Restauranter i København
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vesterbro - Kongens Enghave
Anmeldt 17. mai 2024

Grei mat men dårlig opplevelse av service. Ingen helte opp vinen, eller lot oss prøvesmake. Ingen spurte om vi hadde det bra.. Kommer nok ikke tilbake.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Erik J
Jensens Bøfhus, Direktør på Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade), svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2024

Hej

Tak for at skrive en anmeldelse. Vi er kede af, I har oplevet dårlig service. Det er naturligvis ikke vores intention at give vores gæster et sådant indtryk. Derimod skal vores gæster have lige præcis den omsorg og opmærksomhed, de ønsker, når de besøger os. På den måde stræber vi efter, at det skal være en oplevelse, der vil være det hele værd.

Vi håber, du vil give os muligheden for at gøre jeres oplevelse mindeværdig på den rigtige måde.

De bedste hilsner

Anmeldt 11. mai 2024 via mobile enheter

Tørr biff m/tomatsaus?? Skulle ha potet, fikk pommes frites?? Betjeningen gjorde null. Dårlig service. €8 for tapwater

Dato for besøk: mai 2024
Takk, FrodeJ525
Jensens Bøfhus, Direktør på Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade), svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2024

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, du synes bøffen var tør. Det er selvfølgelig ikke meningen, den skal være tør. Samtidig er det vores intention at give vores gæster de bedste oplevelser, dette inkluderer også, at de får lige præcis, hvad de ønsker. Derfor beklager vi, at du ikke fik den slags kartoffel, du gerne ville have. Vores mål er at gøre vores gæster glade og tilfredse.

De bedste hilsner

Anmeldt 1. januar 2024 via mobile enheter

Biff med hvitløkssmør var super god. Det samme Jensens favoritt biff.

Hakkebøff er ikke å anbefale. Utrolig kjedelig servert. En Haug med erter, litt pomes fritte og så en tørr karbonade lignende greie. Her ble vi skuffet!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, P1368BEanneg
Jensens Bøfhus, Direktør på Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade), svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. april 2024

Hi

Thank you for sharing your informative experience with us. We’re happy to hear you enjoyed the steak with garlic butter and the steak. It is unfortunate though that you thought the elements besides that we’re dry and boring. This is absolutely not the standard we wish to serve. We can’t wait to see you again for another overall good experience, where we’ll make sure everything is delicious.

Kind regards

Anmeldt 5. oktober 2023 via mobile enheter

Flott opplevelse i sentrum av København. God mat, hyggelig betjening og rimelige priser. Et av de bedre spisestedene i området.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, joakimfr
Jensens Bøfhus, Direktør på Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade), svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2023

Hej Joakim,
mange tak for din anmeldelse ✨ Hvor er det dejligt, at det var et godt besøg hos os med god mad og hyggelig betjening - det er vi rigtig glade for at høre❤️

De bedste hilsner fra Katrine//Jensens Bøfhus

Anmeldt 30. august 2023

Vi fikk servert bedervet kjøtt.
Ingen kontroll som skjekket mine påstander.
Dermed betaler vi full pris på kjøtt jeg ikke spiste.!
Dette var ikke bra

Dato for besøk: august 2023
Takk, 223lillyr
Jensens Bøfhus, Direktør på Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade), svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2023

Hej,
for gammelt mad og madforgiftning er selvfølgelig noget😔 Du må meget gerne sende os en uddybende mail på info@jensens.com omkring besøget, så har vi nemlig bedst mulighed for at følge op på det🙏🏼

De bedste hilsner fra Katrine//Jensens Bøfhus

Reisende som så på Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade), så også på

Hillerod, Hilleroed Municipality

Har du vært i Jensens Boefhus Copenhagen (Vesterbrogade)? Del dine erfaringer!