“Kjøp heller en kebab! ”

Kjøkken: Fransk, Dansk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Østerbros
Anmeldt 21. mai 2023

Dette er et sted du bør besøke hvis du synes halstatoveringer er en undervurdert kunstform. Er dsquared det som gjelder i gjengen din, og kjører du i tillegg BMW med sota glass, er dette helt klart stedet for deg. Biffen til 750NOK (med pommes frites og bearnaise selvsagt..) kunne enhver med komfyr og stekepanne ha klart å lage selv, men hey, Michelin guiden setter tydeligvis pris på en biff under snittet og delt ut en mention. Hvor det fransk/danske er pakket inn her, er ikke åpenbart, men bearnaisen er vel fransk! Hvis du eventuelt hadde hatt lyst på noe annet på menyen, er det dessverre ikke så mange valg. Av de 6 rettene på menyen var 2 utsolgt, så valget du har er mellom en overpriset flyndre til 750NOK eller noen kjøttvarianter. Oppsummert, er du sulten og vil oppleve noe autentisk med spennende atmosfære uten å bruke hele månedslønnen? Gå heller ned til jernbanestasjonen og kjøp en kebab.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, DonCaravan

Anmeldt 24. mars 2023

Merkelig…. Jeg finner nesten bare gode anmeldelser av restauranten, er det noen klager er det på sevicen. Vi opplevde det tvert i mot. Service var topp. Ellers: veldig støyende lokale med dårlig akustikk. Maten var en stor skuffelse. I alle rettene vi spiste var det alt for mange ingredienser med alt for dominerende smaker. F eks: jeg spiste en fisk (gjørs) med syrlige tomater, sellerirot, ristede hasselnøtter, asparges mm, alle sterke, særpregede smaker som sloss med hverandre på tallerkenen. Fisken var sjanseløs. Det samme gjaldt de andre rettene. Absolutt ikke verdt prisen (og hypen)

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Orbrab
Anmeldt 27. februar 2023 via mobile enheter

Jeg var på kurs i København, alene og spurte venner om anbefaling til ett godt måltid. Blir tilfeldigvis møtt av en hyggelig Svensk bartender som snakket norsk etter noen år i Norge.
Vi snakket vin, og han finner en Pavillon de Leinville Poyferre. Perfekt! Ufattelig god - perfekt temperert 🙏🏻 Jeg tror jeg hadde ei tåre i øyekroken - så god var den.
Og maten skuffet ikke. Jeg visste.faktisk ikke at pommes frites kan væte så godt. Og oksen hadde ikke dødt forgjeves, Himmelsk. Atmosfæren er slik at du blir sittende!
Bare elsker dette stedet, maten og ikke minst betjeningen🙏🏻👏👏👏🥳

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Ernst Rune S
Anmeldt 18. mars 2019

Nydelig mat, utmerket vin og god service!
Alltid hyggelig å besøke dette sted, da de kan sitt fag.
Ligger i hyggelig bydel av København.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Bente B
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Flotte lokaler, enkelt men stilig. Hvite duker, meget profesjonelt.

Menyen er liten men lekker Fransk-inspirert .

Vi var 9 i følge som spiste variert og alle var meget godt fornøyd.

Anbefales

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, EirikJN

Reisende som så på Bistro Boheme, så også på

København, Sjælland

Har du vært i Bistro Boheme? Del dine erfaringer!