Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ferdig mat og lite som minnet om Hard Rock.”
Anmeldelse av Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe
Få mat levert
Vurdert som nr. 428 av 2 874 Restauranter i København
Prisklasse: USD 4 - USD 38
Omgivelser: Indre By
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Overkokt/oppvarmet mat, tørr og smakløst. Brukte ca 20 min fra regningen kom til bankterminalen kom.

Men servitøren var hyggelig.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, elgen86
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HardRockCopen, Marketing Intern på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. desember 2018
Google-oversetting

Dear elgen86,

Thank you for writing a review. We are deeply sorry that we didn't live up to your expectations, but glad you enjoyed the service. We hope you will visit us again in the future.

Kind regards,
Diana

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 446)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 1 446 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Lokalet minte ikke om en Hard Rock Cafe, sterilt og sparsomt med effekter på veggene. Ytterst få flatskjermer og de som var på plass viste kun reklame. Maten var smakløs hvor noe bar preg av at den var oppvarmet i mikroovn.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 161haraldh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HardRockCopen, Sales Assistant på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2018
Google-oversetting

Dear Harald H,

Thank you for the review. We are very sorry that you didn't like our cafe.
Feel free to contact copenhagen.gm@hardrock.com before your next visit, so we can assure your complete satisfaction!

Kind regards,
Bianka

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Vi var to voksne og tre barn. Ble plassert rett ved kjøkkenet. Veldig hyggelig betjening, som lytter tålmodig til barna når de sier sine bestillinger.

Men stemningen i restauranten var travel og vi satt ved noen små bord som virket var satt fram av flere små sittegrupper. Greit nok.

Maten var ok, men ingenting spesielt med den. En ok plass å dra til som familie, men ikke ta en lang omvei for å velge akkurat denne.

Free wifi, måtte spørre om passordet. Det var "hardrock" :)

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Øyvind T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HardRockCopen, Sales Assistant på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2018
Google-oversetting

Hi Øyvind T,

Thank you very much for the review.
We are sorry that the atmosphere in the restaurant wasn't how you imagined it.
You are more than welcome back here again, so we can make you much more satisfied!

Kind regards,
Bianka

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Vi var her lørdag 21. Juni. Leste at det åpent kl 10, vi hadde tenkt å spise frokost/ lunsj. De hadde ikke egen meny for det lenger da jeg vet vi har fått det tidligere. Vi var der tilbake 10:56 og da fikk vi beskjed om at vi måtte vente 4 min. Hun kunne ikke vise oss til bord før det. Heldigvis var vår servitør Christina hjelpsom. Og veldig flink med vår sønn på 3,5 år. Fikk egen barnemeny og tegnesaker. Maten tok lang tid, selv om vi var nr to som var i hele restauranten. Maten var helt ok, men ikke noe mer enn det. Fikk dessverre ingen oppfølging ved bordet da får servitør løp beina av seg. Et bord valgte å reise seg å gå, da det tok for lang tid. Hard rock cafe copenhagen besøker vi neppe igjen.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 340madelenj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HardRockCopen, Sales Assistant på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2018
Google-oversetting

Hello Madelen J,

Many thanks for the feedback.

Everyday, the Rock Shop opens at 10am and Restaurant at 11am, so we are sorry for the misunderstanding and for the fact that our service didn't meet your expectations.
We will pass the comment to Christina.
Feel free to contact copenhagen.gm@hardrock.com if you'll come visit again so we can assure you'll get our best products and outstanding service.

Kind regards,
Bianka

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Dårlig service og middelmådig mat. Styr unna! Tok 30 min å få en brownies med is på bordet. Mange gode steder å spise i København, men dette er ikke en av dem.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Øyvind H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HardRockCopen, Sales & Marketing Coordinator på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2018
Google-oversetting

Dear Øyvind H,

Thank you for your feedback. I'm really sorry to hear about the experience that you had with us. This does not live up to Hard Rock Café standards, and I will pass the notes to the team so we work hard to avoid this situation to happen again. I hope you will decide to visit us sometime, so we can build better memories for you.

Kind regards,
Alba

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hard Rock Cafe, så også på

 
København, Sjælland
 

Har du vært i Hard Rock Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.