Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service.”
Anmeldelse av Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe
Bestill bord
2
tir. 26.10.
20:00
Vurdert som nr. 414 av 2 785 Restauranter i København
Prisklasse: USD 5 - USD 41
Omgivelser: Indre By
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 9. august 2020

Veldig dårlig meny og lite utvalg. Jeg gledet meg til potetmos som pleier å være god på Hard rock, men den hadde de ikke.
Servicen var ikke bra, måtte gå å hente servitøren 2 ganger for å bestille mere drikke.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, giceder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 378)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 378 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Høye forventinger etter lest meny på nett. Da vi kom hadde de ikke 2 av rettene og mashed potatoes var tatt ut av menyen.. Prøvde erstatte det med noe,men fikk en tørr salat. Skuffet...

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, heidichristine0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Helt grei mat, man savnet flere alternativer innen småretter og annet enn burgere..
Synes også det er noe overpriset der, da kvaliteten på i dette tilfellet hamburger, ikke forsvarer prisen..

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, david_R9089XV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. januar 2020 via mobile enheter

Hard Rock ligger ved inngangen til handlegata Strøget. Det er en stor restaurant med mange sitteplasser. Menyen er som ved andre restauranter i kjeden. Service og prisnivå er upåklagelig. Jeg koste meg og hadde en god opplevelse.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HardRockCopen, Sales & Marketing på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2020
Google-oversetting

Dear Erlend1973,

Thank you very much for your great feedback. I hope that your next visit will come soon, the team is very much looking forward to welcoming you back.

Kind regards,
Alba F. Martin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2019 via mobile enheter

Vi stoppet innom her for litt drikke.Servitøren hadde mye kunnskap om drikke og var veldig hyggelig og vi koset oss den lille tiden vi var der

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, kentm176
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HardRockCopen, Sales & Marketing på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2020
Google-oversetting

Dear kentm176,

Thank you very much for your brilliant feedback. We would love to welcome you back next time for a longer visit - a great dinner, memorabilia tour, or just a taste of our cocktails. The team will surely enjoy your company, and will make sure to go the extra mile to treat you like a Rock Star!

Kind regards,
Alba F. Martin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hard Rock Cafe, så også på

 
København, Sjælland
 

Har du vært i Hard Rock Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din