Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiske smørbrød ”
Anmeldelse av Gitte Kik

Gitte Kik
Vurdert som nr. 228 av 2 826 Restauranter i København
Kjøkken: Dansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Ett lite men koselig lokale hvor man får servert fantastiske smørbrød. Ett flott sted for en hyggelig lunsj.

Dato for besøk: november 2018
Takk, PGS1983
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (307)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 307 anmeldelser

Anmeldt 1. januar 2018 via mobile enheter

Igjen en super opplevelse i disse meget hyggelige lokaler. Er du på jakt etter ekte dansk mat er dette absolutt stedet. God mat, hyggelig betjening. Takk for at det finnes slike steder.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Khotbo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2017 via mobile enheter

Du verden for et sted og for en nydelig mat og service dette er stedet du absolutt må besøke for å innta en dansk frokost sammen med en nydelig øl og gjerne en Gylden mild dansk snaps eller en Aalborg Nordguld
Stedet ligger litt nedenfor og rundt hjørnet av Höybro plass
Lurt å bestille bord på forhånd via telefon - alternativt møte opp i god tid før åpning- dette er attraktivt

Dato for besøk: mai 2017
Takk, Bjørn J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mars 2017

Herlig plass med fantastisk stemning. Maten var ingen høydare da.Ba servitøren finne det beste innen kjøtt og fisk. Endte opp med to ribbestykker på et brød, og smakløst rogn, Men mine bordkamerater var mer enn fornøyd, så velger å ta det på kontoen for uflaks.

Dato for besøk: mars 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, StianSeipa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2016

Besøker ofte Gitte Kik for lunsj når jeg er i København. Endelige smørbrød, god atmosfære! Man kan velge fra en rikholdig meny, og se hva man vil spise på kokkens bord.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, Kari1937
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gitte Kik, så også på

 

Har du vært i Gitte Kik? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din