“Veldig god mat og stemning.”
Anmeldelse av Boef & Ost

Boef & Ost
Vurdert som nr. 554 av 2 901 Restauranter i København
Kjøkken: Dansk
God for: Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og stemning. En på bordet bestilte forrett og resten kun hovedrett. Forretten ble servert samtidig med hovedretten, og personen måtte vente over 25 minutter etter at resten av bordet var ferdig med sin hovedrett. Da servitør ble gjort oppmerksom på dette gikk hun i forsvar og mente at kunden bør opplyse om at forretter skal serveres før alle hovedretter. Vi som satt på bordet mente at servitøren bør avklare dette med kunden på forhånd. Vår venn måtte spise sin hovedrett etter at alle var ferdige med sin. Slik bør det ikke være. Vi håper at dette var en glipp, og at vårt neste besøk blir like hyggelig og bra som det pleier å være.

1  Takk, MPTor

Anmeldt 30. mai 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelige lokaler og koselige omgivelser, men utrolig dårlig service. Tok nesten to timer før vi fikk maten. Desserten vi bestilte kom aldri. Synd da stedet har mye potensiale!

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Abby B
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Anbefaler dette koselige stedet for både brunch og middag for kvelden. Vi hadde «frokostbøf» og omelett og alt var nydelig på smak i lune fine lokaler Kommer gjerne igjen.

Takk, IreneHEge
Anmeldt 25. mars 2018 via mobile enheter

Bøf og ost er et trivelig kjellerlokale med inngang fra Gråbrødretorv. Hyggelig og god service. Jeg valgte dagens franske landrett, som var Boeuf Bourguignon, og det smakte meget godt. En annen av oss spiste biff tartar, som var god og flott anrettet, med eggeplommen i chips-form. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, ErikLundeby
Anmeldt 4. september 2017

Hyggelig sted. Hadde biff m/ nydelig bernaise. Krispy Pommes Frites, og god vin. En utrolig hyggelig 1Vert, behagelig måte og være på. Men allikevel vil jeg anbefale han, og være mer oppmerksom på gjestene. Det er dessverre litt kjedelig og måtte få øyekontakt for og bestille mer og drikke, spørre etter toalettet, eller be om at de kan bestille drosje. Hyggelig sted, ikke noe mer

Dato for besøk: september 2017
Takk, C5326VUthomasl

Reisende som så på Boef & Ost, så også på

København, Sjælland

Har du vært i Boef & Ost? Del dine erfaringer!