Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fint, men kalst”
Anmeldelse av Khun Juk Oriental

Khun Juk Oriental
Vurdert som nr. 43 av 2 928 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 37 - USD 146
Kjøkken: Asiatisk, Fransk, Thai
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Vanskelig å finne inngangen og så vidt vi fant skyvedøren, men betjeningen var hyggelig. Vi fikk en hyggelig og god venterett. Til forrett var syrlig tom (etellerannet)-suppe god, men kyllingen i suppa var tørr. Kyllingbrystet til hovedretten var god.

Hyggelig, men veldig kaldt å sitte ute, selv med terrassevarmeren. Spurte om de kunne skru dem opp, ja var svaret, men det skjedde ikke. Mett og frossen etter måltidet.

Dato for besøk: september 2018
Takk, hegesolerod
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (749)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 749 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Vanskelig å finne, men verdt det! God mat og hyggelig betjening. Veldig stemningsfullt å sitte ute! Fikk en liten forrett på huset.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Pia B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Noe annet enn dansk. Dette er en skjult perle. Utsøkt Thai-mat til gode priser. Bra service og god betjening.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Frode F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018

Ikke lett å finne innerst i bakgården, men det er verd innsatsen. Her kan du nyte nydelig tilberedt thaimat både ute og inne. Denne sommerdagen satt vi ute i en oppsetning som minte om jungelen i Thailand. Men det er maten som kommer i fokus. Passe matkasting som gjør at du vet dette ikke er mat i masseproduksjon. Nydelige sammensatte smaker med farger som er en fryd for øyet. Du sitter skjermet fra gaten utenfor og opplever en ekte thailandsk gourmet opplevelse.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, bl2706
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Vi tok kun forrett og dessert - men det vi fikk var strålende, og service var tipp topp!
Desserten m thailandsk frukt, kokos-is og pannekake var fantastisk.
Beliggenhet i bakgård, rett ved Nyhavn - fint å trekke inn til roligere omgivelser for middag. Hyggelig sted, anbefales - kommer tilbake!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Jan Olav S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Khun Juk Oriental, så også på

 
København, Sjælland
 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i Khun Juk Oriental? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din