“Middag for to”

Kjøkken: Asiatisk, Fransk, Thai
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

For et lite sted vi fant! Stedet var helt fullt, men vi fikk et bord for to. Maten var himmelsk godt og service var god! Dette stedet anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: november 2018
3  Takk, 282christopherb

Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Vanskelig å finne inngangen og så vidt vi fant skyvedøren, men betjeningen var hyggelig. Vi fikk en hyggelig og god venterett. Til forrett var syrlig tom (etellerannet)-suppe god, men kyllingen i suppa var tørr. Kyllingbrystet til hovedretten var god.

Hyggelig, men veldig kaldt å sitte ute, selv med terrassevarmeren. Spurte om de kunne skru dem opp, ja var svaret, men det skjedde ikke. Mett og frossen etter måltidet.

Dato for besøk: september 2018
Takk, hegesolerod
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Vanskelig å finne, men verdt det! God mat og hyggelig betjening. Veldig stemningsfullt å sitte ute! Fikk en liten forrett på huset.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 199piab
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Noe annet enn dansk. Dette er en skjult perle. Utsøkt Thai-mat til gode priser. Bra service og god betjening.

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, frodef49
Anmeldt 16. juli 2018

Ikke lett å finne innerst i bakgården, men det er verd innsatsen. Her kan du nyte nydelig tilberedt thaimat både ute og inne. Denne sommerdagen satt vi ute i en oppsetning som minte om jungelen i Thailand. Men det er maten som kommer i fokus. Passe matkasting som gjør at du vet dette ikke er mat i masseproduksjon. Nydelige sammensatte smaker med farger som er en fryd for øyet. Du sitter skjermet fra gaten utenfor og opplever en ekte thailandsk gourmet opplevelse.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, bl2706

Reisende som så på Khun Juk Oriental, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland

Har du vært i Khun Juk Oriental? Del dine erfaringer!