“Katastrofe fra start til slutt...”
Anmeldelse av Khun Juk Oriental

Khun Juk Oriental
Vurdert som nr. 66 av 3 636 Restauranter i København
Kjøkken: Asiatisk, Fransk, Thai
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Etter å ha lest mange gode anmeldelser av denne, gledet vi oss.. Dessverre ble vi veldig skuffet.

For å gjøre det kort:
- Fikk først feil vin(noe helt annet enn bestilt), kelner klarte ikke åpne vinen, måtte få hjelp av en annen kelner.
- Det tok 1,5 timer å få forretten.
- 2 timer før hovedretten kom. Den var feil og ikke det vi hadde bestilt. Gadd ikke klage mer så vi godtok dette. Maten var kald. Sausen var god.
- Kelnerne surra helt sykt og maten var på sitt beste helt middels.

Ville absolutt ikke dratt tilbake.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Alexander F

Anmeldt 26. juni 2019 via mobile enheter

Deilig asiatisk mat, med veldig god service og koselig atmosfære. Ligger stille å fredelig til med jungel tema

Dato for besøk: juni 2019
Takk, kennethmanip
Anmeldt 25. mai 2019 via mobile enheter

Anbefaler virkelig denne restauranten. Ikke mest moderne interiør, men mat og drikke var fantastisk. Anbefales virkelig!

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, 433meretej
Anmeldt 2. mai 2019 via mobile enheter

Hyggelig servitør, koselig lokaler inne i en bakgård av mange restauranter. Veldig god mat, kanskje top 10 restauranter jeg har besøkt!! Anbefales!!

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, eliser989
Anmeldt 11. mars 2019

Fantastisk restaurant på alle måter! Rett og slett et MUST hvis man skal til København. Vi kommer definitivt til å dra innom der neste gang vi er i København.
Maten er fantastisk, servicen er også fantastisk.

1  Takk, HegeKarin

Reisende som så på Khun Juk Oriental, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland

Har du vært i Khun Juk Oriental? Del dine erfaringer!