Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig besøk”
Anmeldelse av Khun Juk Oriental

Khun Juk Oriental
Vurdert som nr. 76 av 2 843 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 38
Kjøkken: Asiatisk, Fransk, Thai
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

En utrolig koselig og fin restaurant, litt bortgjemt i et smug. Maten var spennende og veldig god. De ansatte var utrulig hyggelige.
Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, TGA123123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (871)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 872 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020

Koselig restaurant, hyggelig personale, god service og god mat! Vi spiste kronhjort og kyllingbryst med rød kurrysaus, disse anbefales

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, IngvildN742
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2019

Litt bortgjemt i Boltens gård finnes denne lille perlen av en restaurant. Godt med bordplass gjør at det ofte er mulig å finne bord selv etter at en har blitt sulten. Fin meny med mange spennende retter og en av de bedre thai-restaurantene som finnes i København, hvis du spør meg.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, oysteinsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2019

Vi er begge ovebevist om at denne maten er noe av den beste asiatiske maten vi har spist! Veldig hyggelig betjening og flott og rolig atmosfære i restauranten. Vi hadde både forrett og hovedrett. Suppen med kokosmelk kan sterkt anbefales, lammet til hovedrett likeså! Vi kommer garantert tilbake neste gang vi er i København!

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, maritf2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2019 via mobile enheter

Nydelig mat, vi fikk et par forretter i tillegg til nydelig andebryst. Meget hyggelig betjening. Tommel opp

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, 649sissell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Khun Juk Oriental, så også på

København, Sjælland
 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i Khun Juk Oriental? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din