Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kult konsept, under middels bbq. ”
Anmeldelse av Warpigs

Warpigs
Vurdert som nr. 196 av 2 829 Restauranter i København
Kjøkken: Grill
Omgivelser: Indre Vesterbro
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Indre Vesterbro
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Kult konsept, dessverre leverte de ikke varene i dag. Godt øl. Tørr og over-Done brisket, helt grei pulled pork og Ok spare ribs. Vi valgte beans og coleslaw som tilbehør. Det beste ved hele måltidet var coleslawen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ragnhildr2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 427)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 427 anmeldelser

Anmeldt 2. mars 2020

Du skal virkelig være glad i kjøtt for å digge maten her. Det smaker jo godt, men setter du også stor pris på tilbehøret blir du kanskje litt skuffet.

Morsomt at du får skikkelig brisket i Skandinavia, det har jeg ikke spist utenfor USA før.

Mange gode ølsorter, kan varmt anbefale stedet bare pga. god drikke

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Glenn Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2019 via mobile enheter

Flott plass, ikke noe jåleri her. Masse folk så her må du dele bord med andre. Fantastisk mat og nydelig øl.
Anbefales.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, Laader
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2019 via mobile enheter

Anbefales virkelig. Knallbra mat og stort utvalg av godt øl. Var alltid fullt så må tåle å sitte sammen andre, men det er bare hyggelig

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Ronny K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019

Fantastisk mat i Københavns gamle slakterstrøk. Finn en plass ved et langbord ute etter å ha valgt deg kjøtt og tilbehør over disk og drikke fra en innholdsrik ølmeny og mer. Mat serveres rett på brett, enkelt å dele. Southern fried shrimps er et must. Velbekomme.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, 535karianneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Warpigs, så også på

 

Har du vært i Warpigs? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din