Vi hadde ankommet med en sen flight og måtte derfor skynde oss ut for å få spist middag. Hadde lest mye bra om Bento på Tripadvisor og valgte derfor denne, da den lå nært hotellet vårt. Vi kom ikke lenge før stengetid og fikk lov å spise der likevel. Da vi satte oss ned, fikk vi umiddelbart varme bønner og grønn te servert, hyggelige servitører kom med varme kluter så vi kunne vaske hendene. Klutene luktet imidlertid surt, alle fire, noe som er en skikkelig nedtur, og det merket vi jo med en gang vi begynte å spise bønnene (fingermat). Da følte vi allerede at vi angret på valg av restaurant, men turte ikke gå, ettersom de allerede hadde begynt å servere oss. Fikk gått inn og vasket hendene på toalettet, og da så vi at der var det skittent og gufsete. Kanskje ikke så rart etter en lang dag med hva jeg antar er mange gjester innom, men det så mer ut som om det ikke var vasket skikkelig på noen tid.. Lokalet var også generelt slitent, og vi hadde neppe valgt denne restauranten om vi hadde hatt bedre tid på oss.
Da maten kom - vi bestilte sushi og en av restaurantens omtalte bentobokser, må jeg si meg enig i noen andre av de som har gitt dårlig vurdering her inne. Bentoen er totalt overpriset, masse billig grønt (broccolibiter, gulrotbiter), et halvt hardkokt egg, litt morsommere tang og spirer og noen få kjøttbiter som er det som faktisk koster litt mer i retten. Ikke verdt prisen, selv om smaken er helt ok. Sushien smakte helt midt på treet. Slik er det jo ofte på sushirestauranter, noen dager kan den være fantastisk, andre dager bare helt greit, og det må nok ha vært en slik dag vi var her. Det må nevnes at sushien kom servert i et treskip de satte på bordet, noe som var morsomt spesielt for barna. Prisene til restauranten er stive, for fire personer, to voksne og to barn, ble det med en kombimeny sushi og en bentoboks samt drikke til. rundt 1200 Dkr. Veldig hyggelige servitører og utmerket service, dog, så ingenting i veien der. Likevel - spar pengene og gå heller på Sticks and Sushi i Frederiksberg, prisen blir den samme, men så utrolig mye bedre smak på maten, og en mye hyggeligere opplevelse totalt sett. Beklager Bento!