“Hyggelig service, smakløs tapas”
Anmeldelse av El Meson

El Meson
Vurdert som nr. 274 av 3 430 Restauranter i København
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 2. juni 2024 via mobile enheter

Vi var på utkikk etter tapas og denne restauranten blir omtalt som den eldste tapas restauranten i Köbenhavn og menyen så tiltalende ut. Vi ble imidlertid svært sluffet av maten. Brøet var tørt og seigt, kjøttbollene, bacondadlene og croquettene var smakløse, potetene i patatas bravas var ikke sprø og smakte også lite. Hyggelig og kjapp service, bortsett fra at de glemte en av rettene og man måtte inn for å betale etter å ha spist. Men maten var en stor skuffelse.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Discover65635856181

Anmeldt 4. mai 2024 via mobile enheter

Fantastisk service og atmosfære utrolig hyggelig og kompetent betjening.. anbefales på det sterkeste H is du liker spansk mat.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Erik Saastad G
Anmeldt 9. mars 2024 via mobile enheter

Superbra tapas, god rødvin og fin servise. Hyggelig atmosfære med flotte veggmalerier. Anbefales på det varmeste. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Tove B
Anmeldt 24. november 2023 via mobile enheter

Hadde med ungdommen ( 27,29 ) ut for å spise tapas og det var kjempe godt, nydelig mat og drikke. Flotte lokaler. Service fra en eldre mann var helt toppers, damene kunne ha smilt mere og vært litt mere på.

Dato for besøk: november 2023
Takk, heidifigge
El Meson Restaurant, Owner på El Meson, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2024

Hej Heidi,
Tak for din anmeldsese - Det glæder os at høre at i har haft en skøn oplevelse i El Meson. Vi håber på at se jer igen snart!

Anmeldt 13. november 2022 via mobile enheter

Atmosfæren var helt fantastisk. Det var trangt, uformelt og veldig koselig. De ansatte har veldig hyggelige. Både mat og drikke kom utrolig raskt. Vi bestilte en del ulike retter fra tapas menyen. Maten var helt ok. Har spist mye tapas fra ulike steder og denne var dessverre ikke som forventet. Kjøttbollene var overstekt og potetene var ikke spesielt gode. Resten var bare helt ok. Maten holder derfor dessverre bare til gjennomsnittet. De hadde andre alternativer på menyer. Selve atmosfæren var så hyggelig at jeg gjerne drar tilbake for å prøve noe annet enn tapas

Dato for besøk: november 2022
Takk, 540susannt

Reisende som så på El Meson, så også på

Frederiksberg, København

Har du vært i El Meson? Del dine erfaringer!