“Koselig restaurant ”

Vurdert som nr. 910 av 2 903 Restauranter i København
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Koselig plass med helt ok biff. Bestilte oss to medium, fikk godt stekt biff. Hyggelig betjening, men ble litt travelt for én servitør.

1  Takk, amuan

Anmeldt 26. november 2017 via mobile enheter

Mye folk og travelt denne dagen. Litt uorganisert mellom servitørene og til tider ventetid for nye gjester. Maten smakte nydelig. En god lunsj med biff, pommes og bearnaise til 69kr. Mye annet godt i menyen. Hyggelig lokale og koselig atmosfære. Topp!

Dato for besøk: november 2017
Takk, Hans Erik C
Anmeldt 10. april 2017

Restauranten er tydelig gammel. Den er meget slitt og kunne svært gjerne vært pusset opp for mange år siden, spesielt toalettene er lite innbydende. De er i det minste flinke til å holde det rent.
Maten var ikke annet enn gjennomsnittlig, det samme gjelder prisene. Vår servitør var meget gjestfri, imøtekommende og servicevennlig.
Selv spiste jeg mat fra buffeten og prøvde alt de hadde der. Min kjære spiste hamburger.
Det var få besøkende der da vi var der. Kun 3 bord var fylt opp.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, TOWOHA
Anmeldt 10. januar 2016

Vi ville prøve denne biff restauranten da det virket til å være en spesialitet. Men dette var en sliten restaurant med lite motiverte servetriser. Maten som kom var heller ikke noe å skryte av.

Dato for besøk: april 2015
Takk, olejacobt2015
Anmeldt 12. august 2015

Spiste grillet kylling som var på tilbud til lunch på restauranten. Det var meget stor porsjon og ble stapp mett. Det smakte veldig godt. Og maten kom veldig fort selv om det var ganske mange kunder der.

Dato for besøk: august 2015
Takk, Baross

Reisende som så på Hereford Village, så også på

København, Sjælland

Har du vært i Hereford Village? Del dine erfaringer!