“For en smaksfest”

God for: Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Romantisk, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Liten, koselig restaurant. Spiste den anbefalte smaksmeny og alt var bare helt nydelig. Kamskjell med syrlig eple, ørret, en for oss ny vri på bacalao og en mørk og kraftig stifado. Avsluttet med en creme caramel som jeg kunne spist hver dag. Kort oppsummert; nydelig

3  Takk, bullamolly

Anmeldt 21. juli 2020

Vi har vært på Krebsegaarden hver gang vi har vært i København de siste årene, og kommer til å dra dit igjen og igjen....og igjen!! Nydelig mat, herlig service. Gleder meg til neste gang, forhåpentligvis blir det snart!

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, Sultensak
Anmeldt 7. juli 2020

Topp vennlig restaurant med praktfull mat og gode viner. Man får topp og meget vennlig service! -- Man blir tatt vare på på beste måte!

2  Takk, TRULTE1
Anmeldt 5. mars 2020

Kort og greit, fantastisk. Maten, drikke, vertskap, alt på plass. Verd å reise til for å oppleve. Book god tid i forveien og sikre deg plass.

Dato for besøk: mars 2020
4  Takk, 252arvidk
Anmeldt 16. februar 2020

Vi anbefalt restauranten av venner. Nydelig mat, viner av en annen verden og et vertskap som er helt fantastisk To bergensere driver restauranten og byr på en utrolig matopplevelse og på seg selv. Anbefales på det varmeste. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: februar 2020
3  Takk, Trude Strøm S

Reisende som så på Restaurant Krebsegaarden, så også på

København, Sjælland

Har du vært i Restaurant Krebsegaarden? Del dine erfaringer!