Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke som forventet.”
Anmeldelse av Kokkeriet

Kokkeriet
Bestill bord
2
lør. 24.7.
20:00
Vurdert som nr. 178 av 2 824 Restauranter i København
Prisklasse: USD 115 - USD 145
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Noe skuffet. Store forventninger , ikke innfridd. God mat men ikke mer. Lite mat, måtte innom pølsebod etterpå. Bra service. Vinpakke ok, men svært lite i glasset. Samlet inntrykk noe skuffende.

Dato for besøk: august 2020
Takk, FlekkefjordMynken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kokkeriet, Direktør på Kokkeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020
Google-oversetting

Kære Leo,

Vi er faktisk ret meget i tvivl om du overhovedet har været på Kokkeriet og spise, da vi ud fra de begrænsede oplysninger om dit navn ikke kan finde dig nogle steder i vores bookingsystem. Dertil lyder det meget besynderligt omkring maden, da om noget er vi kendt for at vores gæster får mere end rigeligt mad og knap kan komme igennem desserten.

Vi vælger at betragte denne anmeldelse som en spam fra en konkurrent, men skulle du alligevel have lavet en booking hos os, er du mere end velkommen til at sende den til os via. vores mail info@kokkeriet.dk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 092)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 092 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Jeg og dama valgte å besøke denne restauranten for å få en opplevelse over det vanlige.
Vi valgte den store menyen med tilhørende vinpakke.
Det var fra start til slutt en service utover det vanlige og kelnerne var utrolig flinke.

Maten var av svært høy kvalitet med flotte smaker, vinen var godt anpasset og brødet som ble servert til var himmelsk!

Men, det tok svært lang tid mellom alle retter- vi var der fra 20.00 til 00.30 og rettene kunne blitt servert med hyppigere frekvens.

Det egentlig største problemet var å komme seg gjennom alle de 11 store glass vin som ble servert, med automatisk påfyll, så dette føltes mye ut i forhold til mengden mat.

Ønsker man en opplevelse og helaften så rekommanderes dette stedet på det varmeste, men dem kan bli enda bedre!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, henrik-ohl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kokkeriet, Direktør på Kokkeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020
Google-oversetting

Kære Henrik,

Tusinde tak for dit hyggelige besøg hos os og vi er så glade for at I nød jeres aften, maden, servicen, vinene og brødet, som du beskriver noget så dejligt. Vi kigger gerne på mængden af vin i de 8 glas til den store vinmenu i forhold til maden og retter ind derefter.

Vi håber meget på at få lov til at se jer igen ganske snart.

De bedste hilsner

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2019 via mobile enheter

Jeg og min mann vil takke for en kulinarisk reise på Kokkeriet. Maten overrasket positivt gjennom hele kvelden. Denne restauranten tar opp konkurransen med de beste restaurantene i København. Hyggelig og imøtekommende betjening. Tydelig presentert mat og drikke. Perfekt komponert mat og drikke meny. Overraskende flott kveld i hyggelige og hjemmekoselige omgivelser med mat som overgikk våre forventninger. Takk til dere alle på Kokkeriet for en vidunderlig aften. Vi sees

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, ninar545
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kokkeriet C, PR-chef på Kokkeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2019
Google-oversetting

Kære Nina,

Tusinde tak for jeres dejlige besøg og den fantastiske anmeldelse!
Det glæder os at læse at I havde en god middagsoplevelse her på Kokkeriet og vi glæder os til at se jer snart igen :)

De bedste hilsner

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mai 2019 via mobile enheter

Servicen, servitørene og vinen er hel på topp. Maten er ikke det. Det er litt for små retter, og smakene, konsistensene treffer ikke helt. Det er ikke veldig spennende totalt sett. Noen retter er veldig gode, men de er for små. Så er den totale menyen for kostbar. Ville nok gitt det 3,5 men må velge og da blir det 4

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Koltrip
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2018

Her får man dansk kjøkken på sitt beste med en ekstra finesse! Eneste vi bommet på var å gå for den stor menyen, ble litt i meste laget :). MEN intimt, mega service og herlige smaker! Absolutt verdt ett besøk!

Dato for besøk: august 2018
Takk, judith h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kokkeriet, PR-chef på Kokkeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2018
Google-oversetting

Kære gæst,

Tusinde tak for det dejlige besøg og den fantastiske anmeldelse!

Vi er så glade for at I havde en god oplevelse her på Kokkeriet og vi håber at I kommer igen meget snart :)

De bedste hilsener,

Buqe Peci

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kokkeriet, så også på

 

Har du vært i Kokkeriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din