Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bød og Ost”
Anmeldelse av Peder Oxe

Peder Oxe
Vurdert som nr. 342 av 2 829 Restauranter i København
Kjøkken: Europeisk, Dansk, Moderne
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Store grupper, Familier med barn, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Food is good. Location superb. Unprofessional service. Fomlende servering. En av gjestene måtte mase om å få servert maten (hovedrett) etter å ha ventet i 20 minutter etter vi andre fikk mat. Servitør burde lagt seg flat, men var tydeligvis ikke vant til å motta kritikk. Skjerpings!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, jorgone1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 300)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 300 anmeldelser

Anmeldt 28. januar 2020

Denne restauranten besøker jeg stort sett hver gang jeg er i København.

Meget behagelig og delikat restaurant. Servitørene er meget hyggelig og de presenterer menyer og maten på en veldig god måte.

Anbefaler denne restauranten både som par, eller som venner.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, MrMariusM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2019 via mobile enheter

Vi hadde store forventninger til besøket, men ble skuffet. Maten tok lang tid og den oppskrytte langstekte juleanda, var tørr og seig. Tilbehøret var godt og det var også vinen som ble anbefalt. Forrett og dessert skåret gjennomsnittlig - de utmerket seg ikke. Servisen var helt grei - ikke noe spesielt vi følte oss litt glemt inne i det innerste hjørnet.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, catharinas2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2019 via mobile enheter

Peder Oxe er en koselig restaurant som anbefales. Som navnet tilsier er det kjøtt de er mest kjent for, men det beste er forrettene synes jeg. Spesielt løyrom og hummersuppen er mine favoritter. De har en stor peis, hvite duker og man får en god atmosfære der

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, ErlendWiborg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2019 via mobile enheter

Utrolig flott sted. Gjennomført interiør og hyggelig personale. Maten var aldeles nydelig. Dessverre får de ikke full score da vi måtte vente godt over 1 1/2 time på maten.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, 566hildem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peder Oxe, så også på

 
København, Sjælland
 

Har du vært i Peder Oxe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din