“50-årslag”

Vurdert som nr. 88 av 3 429 Restauranter i København
Omgivelser: Indre By
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 3. juni 2019 via mobile enheter

Vi var i København for å feire et 50-årslag for en biffelsker. Besøket på Köd ble en flott opplevelse i så måte. Fantastisk mat og diskret og behagelig personale. At prisene også var veldig hyggelige var en flott bonus.
Ståle Fredriksen, Tønsberg (Norway)

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, stfr142

Anmeldt 30. mai 2019 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord på forhånd - det var helt fullt så dette er nødvendig.

Da vi kom ble vi godt tatt imot.
Vi hadde forskjellige ønsker om bifftype og hvor mye de skulle være stekt, og alle var svært tilfredse.
Tilbehøret delte vi, med forskjellige grønnsaker, sauser og annet tilbehør.

Meget god mat og svært god service. Kød København anbefales for alle biffelskere.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, KnarneHeg
Anmeldt 8. april 2019 via mobile enheter

Vi gledet oss veldig til en god biff etter anbefaling av denne restaurant. Det var topp kvalitet på mat, service og atmosfære. Anbefaler kød København til alle som elsker godt kjøtt. Vi kommer garantert tilbake! 👍😜

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, T6448PKtoms
Anmeldt 25. februar 2019 via mobile enheter

Litt trangt mellom bordene, men en super betjening taklet det helt utrolig bra. Maten var bare helt super. Så hadde de masse godt øl på flaske, så alt i alt veldig bra. Kommer selvfølgelig igjen 😄

Dato for besøk: februar 2019
Takk, tomsV6378LW
Anmeldt 30. desember 2018

Kjempe god mat, biff (hoved fokus). De har også andre alternativ, men Biff er det de er spesialister på. Mange gode biffer å velge mellom, og du får det akkurat som du ønsker. Du bestiller alt av tilbehør utenom. Det er lite grønnsaker å hente på tilbehør siden, dette er det eneste som trekker ned. Ellers er alt tipp topp. Gode sauser og gode tilbehør valg.

Takk, salten89

Reisende som så på KöD Copenhagen, så også på

København, Sjælland

Har du vært i KöD Copenhagen? Del dine erfaringer!