Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Den beste biffen!”
Anmeldelse av Asador

Asador
Bestill bord
2
fre. 6.8.
20:00
Vurdert som nr. 103 av 2 830 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 16 - USD 143
Kjøkken: Argentinsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Christianshavn
Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

Hadde vært i København ved én tidligere anledning og ble dratt med på Asador. Det førte til at en vennegjeng dro ned i sommer kun med sikte på å nyte den deilige biffen i sommervarmen. Smaksopplevelsen var akkurat som første gangen; helt unik og uforglemmelig! Kan garantere at jeg kommer tilbake! Det nydeligste kjøttet jeg og reisefølget har smakt! :)

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Aleksander E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (479)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 479 anmeldelser

Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk biff! Ikke spesielt dyrt heller. Grei vin. Deilig dessert. Hyggelig betjening. Kan anbefales.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, PerKristianSyversen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Fant dette stedet etter å ha søkt på TripAdvisor.
Trivelig lokaler og hyggelig og imøtekommende betjening.
Vi bestilte begge biff som virkelig var nydelig. Mør og perfekt stekt(medium rare). Potetmos var fløyelsmyk, ovnsbakte tomater nydelig. Eneste som trekker litt ned må være bearnés sausen, som kunne minne om litt industriprodusert og ikke hjemmelaget. Var upersonlig men helt grei.
Alt i alt var dette en super matopplevelse. Fantastisk mat til en grei pris.
Ta en tur!

Dato for besøk: august 2018
Takk, 728lisbeths
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2018 via mobile enheter

Anbefales. Maten og servicen er upåklagelig. Bedre biff skal en lete lenge etter. Fikk bord i egen liten stue, fantastisk atmosfære.

Dato for besøk: april 2018
Takk, RK I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2017 via mobile enheter

Koselig restaurant med hyggelig stemning. Vi var to par som alle bestilte meny med vin. Alle var fornøyde. Det var veldig mye mat. Kun en av oss greide å spise opp alt. Beste kjøtt vi har spist på lenge.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Fredrik N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Asador, så også på

 
København, Sjælland
 

Har du vært i Asador? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din