Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spansk restaurant”
Anmeldelse av Pintxos

Pintxos
Vurdert som nr. 147 av 2 856 Restauranter i København
Kjøkken: Spansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 30. juli 2021

Super spansk restaurant. Hyggelig betjening. Veldig god og spennede mat. Virkelig verdt et besøk ! du blir ikke skuffet !

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 96knutb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (572)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 572 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

For en utrolig hyggelig opplevelse. Anbefales virkelig, så hyggelig betjening, kjempe hyggelig bakgård og ikke minst super god mat. Dette er virkelig stedet for autentisk spansk tapas. Igjen, anbefales veldig!!!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 547kajal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mai 2019

Spist her 2 ganger nå nylig..maten var bare helt fantastisk nydelig - rykende fersk og smaksrik tapas. Super hyggelige ansatte og veldig greie priser. Servicen var helt topp - gratis sangria, påfyll av vann hele tiden, oppmerksom på kundene uten å være plagsom.
Superskjønn servitør søndag kveld (fra Barcelona). Kommer til å spise her neste gang vi er i København - vel verdt en tur innom. Anbefale spesielt aubergine med honning, soy saus og sesam frø - så deilig!

Dato for besøk: mai 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Arnstein H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2018

God vin, trivelig lokale og god service. Men maten var helt middels god tapas. Baconet rundt dadlene var småseigt og all tapasen bar preg av å ha ligget en stund på kjøkkenet. Torsken jeg fikk var rett og slett ikke god. Tilbehøret var godt, men fisken hadde så mye transmak at vi mistenkte den var et stykke unna fersk. Men alt i alt en hyggelig opplevelse.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Pia75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Deilig mat! Flott stemning i bakgården med Live-musikk
Meget hyggelig og dedikert betjening.
Anbefales, men må bestille bord.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 184kristianh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
J K, Gæsteansvarlig på Pintxos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018
Google-oversetting

Thank you for sharing your review. We really enjoy reading the review details, which conveyed the pleasure of your visit. We appreciate your kind comments and sincerely look forward to welcoming you again in the near future.
Yours Sincerely,
Kate / Pintxos

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pintxos, så også på

København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du vært i Pintxos? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.