“Autentisk mexicansk streetfood!”

Vurdert som nr. 38 av 231 Smått og godt i København
Omgivelser: Indre Vesterbro
Omgivelser: Indre Vesterbro
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Kul street restaurant i København. Kul liten sjappe med få retter, men deilige tacos med riktige smaker. Anbefales!

Takk, IverOlavErstad

Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Deilige smaker og deilig sted, deilige ansatte og deilige priser. Hit kan vi anbefale andre å dra til lunsj, og kommer gjerne tilbake selv også.

Spesielt vil vi trekke frem fermentert ananas-drikk og isen, det var absolutte høydare for våre ganer!

Takk, dorthesKS
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Lest og hørt om restauranten, så tenkte dette må vi teste ut! Vi er mye i København i løpet av året og mye på restauranter! Kan si dette: det skuffet ikke! Pga av mye bookinger å vår sein bestilling, var de veldig imøtekommende. Vi endte opp med å ringe 3 ganger for å endre, men det løste seg! Vi ankom ved åpning og det fyltes med en gang. Vi fikk raskt mat og nydelige drinker! Valgte både Ala carte og tasting meny. Kunnskapsrik servitører og kokker presenterte maten elegant med drikken. Mye personlighet i lokalet og fantastisk personale skal man lete lenge etter! Både engelsk talende og dansker jobber der! Det er rent og fint i lokalet og på toalettet! Og prisen er det ikke noe å nevne på! 4 voksene og en baby, med mye mat og drikke til ingen ting! Kommer snart igjen! Det kan garanteres! Og de dem som har lagt igjen dårlig tilbakemelding skjønner ikke hva denne perlen er!

Takk, emkringh
Anmeldt 25. juli 2017 via mobile enheter

En skikkelig smakstest i munnen! Om man er på Torvehallerne (mathall), så anbefales dette på det sterkeste! Sinnsykt god tacos!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Eirik1991
Anmeldt 14. mars 2017 via mobile enheter

Jeg har vært i Danmark èn gang, og fikk tips av søsteren min å besøke dette stedet. Jeg er sinnsykt glad for at jeg dro dit å spiste. Det er desidert den beste tacoen jeg har hatt i mitt liv.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, 577vildej

Reisende som så på Hija de Sanchez Kødbyen, så også på

Frederiksberg, København

Har du vært i Hija de Sanchez Kødbyen? Del dine erfaringer!