“Jummy”

Vurdert som nr. 150 av 3 638 Restauranter i København
Omgivelser: Indre By
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

En fantastisk matopplevelse! Personalet var meget hyggelige, og passet alltid på gjestene sine. Sushien var helt ypperlig! Anbefales!

Dato for besøk: august 2022
Takk, Erlend S
SticksNSushi, Ejer på Sticks'n'sushi Borgergade, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2022

Kære Erlend,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og stjerner. Vi sætter altid pris på, at vores gæster tager tiden af til at give os et indblik i deres oplevelse.

Vi håber på, at se dig snart igen.

De bedste hilsner,
Sticks'n'Sushi

Anmeldt 18. juli 2022

Helt nydelig sushi. Utrulig fin restaurant. Hyggelig betjening. Koselig lokale. Rene toaletter. Veldig bra

Takk, egilandrej
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk god mat og service. Litt utenfor shoppingstrøket, men nydelig atmosfære! Spiste en meny for flere og det anbefales! Bør absolutt oppleves

Takk, Connector34324855114
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat og god service. Vakkert tilberedt med gode råvarer. Vi kommer tilbake hit. Fungerer godt både som lunch og middag.

Takk, arcas9999
Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Vi var 2 familier som spiste her, 4 voksne og 6 barn. Vi var fornøyd med både maten og service. Lite ventetid på mat, bare minus på at man ikke var klar over at man skal betale for vann. Vi er for bortskjemt i Norge med gratis vann kanskje.. men bestilte både suhsi, salater og barnemenyer i sånn type bento boxer og gode småe dessert til kaffen på slutten 😊

Takk, jayjor19

Reisende som så på Sticks'n'sushi Borgergade, så også på

Har du vært i Sticks'n'sushi Borgergade? Del dine erfaringer!