Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Mæli eindregið með þessu!

Fyrsta escape room heimsóknin mín; ég og vinirnir skemmtum okkur frábærlega. Þjónustan var... les mer

Anmeldt 3. mars 2019
petachu
Morsomt, utfordrende og midt i blinken familieaktivitet!

Flott mottagelse, hyggelig vert og en strålende planlagt gåte! Verdt å besøke! Hilsen familie med... les mer

Anmeldt 9. oktober 2018
Mortenas
,
Horten, Norge
via mobile enheter
Les alle 280 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av København
Da Vinci Escape Room
94 anmeldelser
fra USD 55,92
Mer informasjon
SHERLOCK Escape Room
30 anmeldelser
fra USD 111,83
Mer informasjon
Københavnkortet
838 anmeldelser
fra USD 74,38
Mer informasjon
fra USD 21,18
Mer informasjon
Anmeldelser (280)
Filtrer anmeldelser
280 resultater
Vurdering fra reisende
264
12
4
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
264
12
4
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 280 anmeldelser
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Flott mottagelse, hyggelig vert og en strålende planlagt gåte! Verdt å besøke! Hilsen familie med tre tenåringsjenter.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Mortenas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Allan G N, Ejer på Clockedin Escape Room, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018
Google-oversetting

Hei Mortenas,

Tak for de flotte stjerner og anbefaling. Vi er glade for at i fik en udfordrende og strålende familie oplevelse med de tre tenåringsjenter. Vi er også glade for at I fandt gåderne godt planlagt.

Tak for jeres glade besøg og familie hilsen :)


Med bedste Escaperoom hilsen
Allan - Clockedin Escape Room.
Mellem Strøget og Strædet - København indre by.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018

Vi prøvde rommet THE MYSTERY AT THE SECRET WAREHOUSE og satte personlig familierekord!
Verten var hyggelig og imøtekommende, og opptatt av å finne riktig nivå for oss. Oppgavene var varierte, hang godt sammen og appelerte til ulike engenskaper hos oss i teamet.
Veggen ble signert og vi dro derfra med et stort smil rundt munnen, både de to 16-åringene og vi foreldre. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Rita N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Allan G N, Ejer på Clockedin Escape Room, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2018
Google-oversetting

Hej Rita N,

Vi er glade for at I fik en Super oplevelse! :) Tak og tak for de flotte stjerner og anbefaling.

Vi er også glade for at i satte personlig familierekord og oplevelse EscapeRoom opgaverne varierede som krævede jeres forskellige talenter aktiveret som team arbejde.

Det glæder os at høre at I alle gik derfra med et smil om munden.

Igen tak for den flotte anbefaling.


Med bedste Escape Room hilsen
Allan, Clockedin Escaperoom, Mellem Strøget og Strædet i indre by
København

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2018

Vi prøvde "Mysteriet i de hemmelige lagerrum", og det var perfekt for oss der én av fire hadde prøvd escape room tidligere.

God service og herlig utfordrende, anbefales!

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Christer B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Allan G N, Ejer på Clockedin Escape Room, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mars 2018
Google-oversetting

Hei Christer,

Tak for de flotte stjerne og anmeldelse. Vi er glade for at I fik en "Utfordrende og gøy" oplevelse. Så godt at høre at det var perfekt
til jeres Team på 4 personer.

Igen Tak for anbefaling.

Med Bedste EscapeRoom hilsen - Allan.
Clockedin Escape Room - midt i indre by København.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2018 via mobile enheter

Vi hadde booket tid hos Clockedin kl. 10.00 og løste det første rommet med stor entusiasme. En av oss lurte på om vi kunne teste ett nytt rom (de har tre ulike), men de var dessverre fullbooket, første ledig var kl. 18.00 samme dag. Vi kom tilbake klokken seks. Absolutt å anbefale!

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, linninoringset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Allan G N, Ejer på Clockedin Escape Room, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2018
Google-oversetting

Hej linninoringset,

Tak for de flotte stjerner og at du som du skriver absolut kan give os din anbefaling. Vi er meget glade for at jeres store entusiasme gav jer lyst til at prøve endnu et rum. det er altid hyggeligt at se gæsterne igen :)

Igen Tak for din flotte anmeldelse.

Med Bedste Escaperoom hilsen - Allan,
Clockedin Escape Room.
Weekend Event til dit Team - i Indre by - København.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2017 via mobile enheter

Vårt første Escape-rom & det blir ikke der siste! Dette var veldig kjekt, utfordrende, litt skummelt, men etterhvert forsto vi litt hva vi skulle gjøre.
Takk for er kjekt besøk, hilsen mamma med unger på 12, 15 & 18 år

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, ToneCecilie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Allan G N, Ejer på Clockedin Escape Room, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. oktober 2017
Google-oversetting

Hei ToneCecilie,

Tak for det flotte review og stjerner. Vi er glade for at I fik en så god en familie oplevelse i vores Escpae Room at det ikke bliver det sidste Escape i skal prøve :) det var super hyggeligt at have jer på besøg.

Med bedste Escape Room hilsen,
Allan,
Clockedin Live Ecaperoom - København indre by - mellem strøget og strædet.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser