Vi prøvde Detektivrommet, det var et veldig morsomt og passe utfordrende for en liten gruppe som... les mer
Fyrsta escape room heimsóknin mín; ég og vinirnir skemmtum okkur frábærlega. Þjónustan var... les mer
Kom uanmeldt og var så heldig at en gruppe ikke kom og vi kunne ta deres plass! Veldig bra escape room, rent og spennende varierte oppgaver.. kjempehyggelig mann som jobbet der gå hjelp når trengte eller ba om det. Veldig profft, drar dit gjerne igjen !
Hei 112ninja,
Tak for de flotte stjerner og anmeldelse :)
Vi er glade for at kunne tage imod jer og at I oplevede at det var et veldig godt Escaperoom med varierede og spændende opgaver.
Igen tak for jeres besøg :)
Med bedste Escape room hilsen
Allan, Clockedin.
Escaperoom Mellem Strøget og Strædet - København indre by.
Flott mottagelse, hyggelig vert og en strålende planlagt gåte! Verdt å besøke! Hilsen familie med tre tenåringsjenter.
Hei Mortenas,
Tak for de flotte stjerner og anbefaling. Vi er glade for at i fik en udfordrende og strålende familie oplevelse med de tre tenåringsjenter. Vi er også glade for at I fandt gåderne godt planlagt.
Tak for jeres glade besøg og familie hilsen :)
Med bedste Escaperoom hilsen
Allan - Clockedin Escape Room.
Mellem Strøget og Strædet - København indre by.
Vi prøvde rommet THE MYSTERY AT THE SECRET WAREHOUSE og satte personlig familierekord!
Verten var hyggelig og imøtekommende, og opptatt av å finne riktig nivå for oss. Oppgavene var varierte, hang godt sammen og appelerte til ulike engenskaper hos oss i teamet.
Veggen ble signert og vi dro derfra med et stort smil rundt munnen, både de to 16-åringene og vi foreldre. Anbefales!
Hej Rita N,
Vi er glade for at I fik en Super oplevelse! :) Tak og tak for de flotte stjerner og anbefaling.
Vi er også glade for at i satte personlig familierekord og oplevelse EscapeRoom opgaverne varierede som krævede jeres forskellige talenter aktiveret som team arbejde.
Det glæder os at høre at I alle gik derfra med et smil om munden.
Igen tak for den flotte anbefaling.
Med bedste Escape Room hilsen
Allan, Clockedin Escaperoom, Mellem Strøget og Strædet i indre by
København
Vi prøvde "Mysteriet i de hemmelige lagerrum", og det var perfekt for oss der én av fire hadde prøvd escape room tidligere.
God service og herlig utfordrende, anbefales!
Hei Christer,
Tak for de flotte stjerne og anmeldelse. Vi er glade for at I fik en "Utfordrende og gøy" oplevelse. Så godt at høre at det var perfekt
til jeres Team på 4 personer.
Igen Tak for anbefaling.
Med Bedste EscapeRoom hilsen - Allan.
Clockedin Escape Room - midt i indre by København.
Vi hadde booket tid hos Clockedin kl. 10.00 og løste det første rommet med stor entusiasme. En av oss lurte på om vi kunne teste ett nytt rom (de har tre ulike), men de var dessverre fullbooket, første ledig var kl. 18.00 samme dag. Vi kom tilbake klokken seks. Absolutt å anbefale!
Hej linninoringset,
Tak for de flotte stjerner og at du som du skriver absolut kan give os din anbefaling. Vi er meget glade for at jeres store entusiasme gav jer lyst til at prøve endnu et rum. det er altid hyggeligt at se gæsterne igen :)
Igen Tak for din flotte anmeldelse.
Med Bedste Escaperoom hilsen - Allan,
Clockedin Escape Room.
Weekend Event til dit Team - i Indre by - København.
Vårt første Escape-rom & det blir ikke der siste! Dette var veldig kjekt, utfordrende, litt skummelt, men etterhvert forsto vi litt hva vi skulle gjøre.
Takk for er kjekt besøk, hilsen mamma med unger på 12, 15 & 18 år 😊
Hei ToneCecilie,
Tak for det flotte review og stjerner. Vi er glade for at I fik en så god en familie oplevelse i vores Escpae Room at det ikke bliver det sidste Escape i skal prøve :) det var super hyggeligt at have jer på besøg.
Med bedste Escape Room hilsen,
Allan,
Clockedin Live Ecaperoom - København indre by - mellem strøget og strædet.