Haliroe
Oslo, Norge
Anmeldelse av Hotel SKT. Annae
5,0 av 5 boblerAnmeldt 10. juli 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2023
Romtips: Nærmeste metro er Kongens nytorv. Baggasjen skal trilles på brosten et stykke av veien.
Reisetype: Reiste alene
Hotel SKT Ann æ, EjerHotel SKT. Annae, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. okt. 2023
Kære Haliroe
Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at du havde et godt ophold.
Vi håber snart at se dig igen!

Med venlig hilsen

1.8 km fra Hotel SKT. Annae
2.4 km fra Hotel SKT. Annae
Se flere hoteller i København
Anmeldt 4. april 2023 via mobile enheter

Fin beliggenhet og trivlig atmosfære ødelegges av bittesmå rom. Knøttlite bad med minidusj og stofforheng som klistrer seg til kroppen. Kos med andres hud og hårrester er ikke hyggelig! Ingen kjøling eller ventilasjon som virker på rommet. Mimibaren er varm fordi den står inni et tett klesskap. og nær 400,- for en frokost med svært begrenset utvalg.

Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, Flabbern
Hotel SKT Ann æ, Owner på Hotel SKT. Annae, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2023

Kære Flabbern
Tak fordi du tog dig tid til at give feedback.
Vi sætter pris på alt feedback da det hjælper os med at forbedre oplevelsen fra fremtidige gæster.
Vi er kede af at du ikke var tilfreds med dit værelse.
Til jeres næste ophold, kan i vælge en af vores større værelseskategorier.
Jeg er også ked af at der var problemer med renligheden. Vi tager dette meget seriøst, og sagen vil blvie taget op med vores housekeeping manager.
Set bort fra dette så håber jeg, at i havde en god tur til København.

Anmeldt 10. desember 2021

Et sjarmerende hotell glimrende og rolig beliggenhet nær sentrum, Nyhavn og andre severdigheter. Hadde et oppgradert rom som var fin i størrelse og hadde et fint bad. Utsikt mot bakgården er bra for å kunne åpne vinduer og få inn frisk luft. Sjarmerende hotell med mange kriker og kroker. Rom og fellesområder fint oppusset, men gangene ved rommene var noe slitt og teppene kunne vært penere. God frokost, trivelig liten bar og hyggelig service. Kan absolutt anbefales.

Romtips: Rom mot bakgård, ikke atrium.
Dato for oppholdet: desember 2021
1  Takk, Runar N
Anmeldt 7. oktober 2021 via mobile enheter

Hit kommer vi alltid tilbake. Super sentralt. Koselig hotell og flotte rom til en grei pris. Vi bruker alltid ta leilighet da vi reiser med 2 barn. I år fikk vi med egen balkong ut i bakgården. Balkongen hadde varmelamper og markise slik at vi kunne hygge oss ute etter ungene hadde lagt seg. Savnet dog utemøbler. De andre leilighetene under er større enn toppleiligheten ( bla 2 bad og større kjøkken) men til gjengjeld får du balkong og litt utsikt. Det er ingen heis her til leilighetene så pakk lett. Fin utsikt også mot st annæs plass. Godt utstyrt kjøkken med det viktigste. Oppvaskmaskin og god kaffemaskin på rommet. Tv i stue og soverom. Frokosten hoppet vi over i år da vi ikke synes den var så fantastisk og vi har mulighet til å spise på rommet. Er en liten matbutikk rett ved med det mest nødvendige. Vi slet litt med varmen i leiligheten. Var litt varmt men kunne lufte greit. Er store foldedører mot balkongen. Sovesofaer var ikke god å ligge i men barna klaget ikke på dette. Mulighet for parkering i p hus i nærområdet til ekstra kostnad.

Dato for oppholdet: oktober 2021
1  Takk, karibjer
Hotel SKT Ann æ, Owner på Hotel SKT. Annae, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2022

Kære Karibjer
Tak fordi du tog dig tid til at give feedback.
Vi sætter pris på de venlige ord og ser frem til at kunne tage imod jer igen!

Anmeldt 13. desember 2019 via mobile enheter

Små, men trivelige rom. Var bare nattbord,lampe og stikkontakt på den ene siden av senga, på vårt rom. Veldig treg heis. Det var altfor mørkt på badet til å kunne sminke seg, speilet virket å være sotet, både i heisen og på badet. Toalettrullen hang for langt unna toalettet. Frokosten var helt ok, god kaffe på maskinen. Rolig og stille på natta. Pga for mørke bad/speil vil jeg velge et annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: desember 2019
2  Takk, mariaeO6163XY
Hotel SKT Ann æ, Ejer på Hotel SKT. Annae, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020

Tak fordi de valgte at bo her og fordi de tog dem tid til at give feedback.

Tak også for den specifikke feedback, det hjælper os meget at vide, hvad gæsterne sætter pris på, og hvordan vi kan forbedre vores tilbud og service.

Vi håber at se jer igen snart!

Anmeldt 2. desember 2019

Hotellet ligger like bak Nyhavn og er et koselig hotel, sånn passe stort.
De har små rom og litt større rom. Det er lurt hvis du liker frisk luft å ikke ha rom inn mot atriet. Hyggelig bar med litt høye priser og en fin restaurant. Frokosten er grei nok , hverken mer eller mindre.

Romtips: Rom ut mot gaten anbefales, hvis du liker å få frisk luft. Rom mot atriet har air condition.
Dato for oppholdet: november 2019
2  Takk, Petter B

Kære Gæst

Tak for din anmeldelse.

Vi håber at du havde et godt ophold og at vi snart ses igen!