“Helt ok”

Kjøkken: Italiensk, Hurtigmat
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Førsteinntrykket av restauranten er at dette er for take-away. Vi bestilte nr 26, og tok pizzaen med oss til hotellet. Veldig hyggelige og søte arbeidere her, men pizzaen svarte dessverre ikke til forvetningene. Skorpen på pizzaen var god, men i senter var den myk og ikke gjennomstekt. Pizzaen var ellers helt ok på smak.

Takk, alicemarlens

Anmeldt 23. juli 2018

Vi var tre, som delte to salater og spise hver vår pizza. Det ble mye mat, men jeg gjør det gjerne igjen. De pakker restene for deg..

Vinen serveres i plastikk. Vinglass med stett kler ikke stedet, men glass som ikke var av plast hadde vært enda bedre.

Neste gang vi kommer deler vi ikke bare salat, men også pizza og pasta.

De stenger 22.00, men vil du spise ute skal du komme før 21.00.

Personalet er meget hyggelig og maten er helt fantastisk.

Jeg kommer tilbake igjen, og igjen og igjen.

Takk, Mattis78
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Vi gikk innom denne restauranten og bestille oss pizza og spagetti. Vi måtte inn og bestille og hente maten selv når den var klar. Dette var helt greit. Maten var også veldig god men vi synes at personalet burde ha ryddet etter andre gjester ute ved serveringen. Der stod det hauger av asjetter og bestikk. Dette så ikke bra ut og trekker ned hele inntrykket.

Takk, Tommy L
Anmeldt 21. juni 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat og strålende service, hyggelige og dyktige servitører. maten smakte utmerket. Masse for en liten pris😊

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Isabel W
Anmeldt 15. november 2017

Stort utvalg. God pizza. Lokalet er svært lite, men har atmosfære. Ikke en plass å bli sittende hele kvelden. Pizza var svært god.

Dato for besøk: november 2017
1  Takk, HelenC3871

Reisende som så på Pizzeria La Fiorita, så også på

Har du vært i Pizzeria La Fiorita? Del dine erfaringer!