“Servitøren «slenger» fra seg”
Anmeldelse av Fu Hao

Fu Hao
Få mat levert
Vurdert som nr. 1 111 av 3 634 Restauranter i København
Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Vesterbro - Kongens Enghave
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Servitøren «slenger» fra seg rettene på bordet for forsvinner uten verken et smil eller noe som helst presentasjon.
Maten er ikke av det beste kvalitet, og det ser heller ikke bra ut.
Man finner bedre spisesteder til samme pris.
Vi kommer aldri tilbake, dessverre.

2  Takk, MariaN1088

Anmeldt 1. april 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted. God service og veldig god mat. Mye på menyen. Spiste dumplings og nudler med and.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, BenteE123
Anmeldt 16. mai 2016 via mobile enheter

Var her med min kjæreste vi fikk servert velsmakende og autentiske asiatiske retter.

Ikke det mest imponerende lokalet, men definitivt verdt et besøk!

Dato for besøk: mai 2016
Takk, Tommy S
Anmeldt 3. mai 2014 via mobile enheter

Var egentlig på leting etter en annen kinesisk restaurant, men det var det fullt så endte opp på Fu Hao. Da vi kom ble vi vist inn av en stum kelner, og han vasket bordet vi skulle bruke ved å tørke lett over med en klut, selv om duken var fortsatt hadde en del flekker og matrester. Det til utrolig lang tid å få maten, og da den endelig kom var den ikke helt som forventet..helt ok på smak, men maten ble servert med fem minutters mellomrom, noe vi fant litt spesielt. Ikke noen kjempeopplevelse, vil nok ikke returnere hit

1  Takk, marthes2014
Anmeldt 9. mars 2012

Virkelig sjusket sted. Jeg fik kylligenudler med grønt og var uimponeret.

Dato for besøk: august 2011
2  Takk, Tintin2504

Reisende som så på Fu Hao, så også på

Har du vært i Fu Hao? Del dine erfaringer!