Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og bra service”
Anmeldelse av Wagamama

Wagamama
Få mat levert
Vurdert som nr. 635 av 2 830 Restauranter i København
Prisklasse: USD 0 - USD 22
Kjøkken: Asiatisk, Japansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Omgivelser: Indre Vesterbro
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte fire forskjellige retter, 2 ramen, 1 curry katsu og 1 teppanayaki saba.
Alt smakte kanon bra, anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, david19752015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (856)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 856 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Spiste middag her mens vi var i tivoli. Fristende meny, fikk beskjed om at det kunne ta litt til å få mat da alt lages fra bunnen, men det gikk veldig raskt. Vi var alle storfornøyde med maten og vår sønn likte særlig crispy duck wraps og bestilte like godt en porsjon til. Effektiv servitør og ingen ting å anmerke. Kan trygt anbefales

Dato for besøk: juli 2018
Takk, MarieL515
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2016

Jeg sto i mellom 2 og 3. Men valgte to, for ved tre prikker så ville jeg ha vurdert å komme tilbake. Servitøren var koselig nok. Men litt stresset.
Vi får drikken, jeg synes brusen var litt smakløs, han tar den med tilbake til kjøkkenet, jeg ser at sjefen smaker på det. (Går ut i fra at han helte en smaksprøve i et annet glass)
Servitøren kommer tilbake og sier de kan ikke se at det er noe galt med brusen. Jeg gidder ikke å krangle på det.
Maten kommer, ganske smakløst og kjendelig. Så vi kommer nok neppe tilbake.

Dato for besøk: juni 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, MikaelB897
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2016 via mobile enheter

Greie småretter
Tok litt tid å finne ut av menuen.
Vi var ute etter en lunsj og det fikk vi.
Maten var smakfull.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, torillr215
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2016

Meget bra mat i alle varianter. Spicy eller ikke, varm eller kald, søt eller salt... store portioner, ok pris. Må prøves! Sentralt på Tivoli

Dato for besøk: juni 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ahav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Wagamama, så også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du vært i Wagamama? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din