Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super mat og service”
Anmeldelse av The Olive Kitchen & Bar

The Olive Kitchen & Bar
Vurdert som nr. 6 av 2 847 Restauranter i København
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 28
Omgivelser: Indre By
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 4 voksne med 3 undommer som har vært 1 uke i København. På vår siste dag fant vi denne perlen. Meget god mat til hyggelige priser. Super service av blide og hyggelige ansatte. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ErlingLillelien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 433)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 2 433 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Dette var helt fantastisk! Vi var fire venner som bestilte biff, and og laks. Alt sammen smakte nydelig. Servitørene var vennlige og flinke. PS: bestill sjokoladekaken til dessert. Nam..!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, reisejenta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

DEEEILIG mat og eksemplarisk service! Menyen hadde få retter men hver av de vi bestilte holdt herlig smakskvalitet.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, reidunhollesli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Vi var 2 par som besøkte restauranten. Vi bestilte meny med vinpakke. Rask og god service, meget hyggelig personale.
Maten var fantastisk god. Smakfull og meget god. Valgene av vin matchet maten meget bra. Anbefaler denne restauranten

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Henning F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2020 via mobile enheter

Maten var helt fantastisk. Vi var tre personer med tre ulike retter (biff, kylling, laks) og alle var ekstremt fornøyde. Sausene var så gode at vi ville drikke de opp! Vi bestilte også dessert (sjokoladekake og creme brulée). Han ene snakket lenge om hvor god sjokoladekaken var, gjentatte ganger. Veldig hyggelig betjening. Bra (nok) utvalg av vin.

Stedet har en koselig atmosfære. Passende for ulike anledninger og grupper. Vi var kollegaer på jobbreise.

Bildet rettferdiggjør ikke hvor god lakseretten var. Trøffel i sausen var en ekstra hyggelig overraskelse for meg som elsker trøffel.

Jeg kommer garantert igjen neste gang jeg er i Køben. Restauranten er veldig populær, så det er lurt å booke uansett hvilken dag i uken.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, jws_travel_journal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Olive Kitchen & Bar, så også på

 
København, Sjælland
 

Har du vært i The Olive Kitchen & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din