“Andre gangen skuffet heller ikke!!”
Anmeldelse av The Olive Kitchen & Bar

The Olive Kitchen & Bar
Vurdert som nr. 11 av 3 636 Restauranter i København
Omgivelser: Indre By
Omgivelser: Indre By
Anmeldt 10. juli 2023 via mobile enheter

Var her i september 2019 og tenkte å dra hit igjen basert på et godt første besøk. Dette skuffet ikke denne gangen heller. Maten kom raskt, og smakte helt ypperlig. Desserten var også en fulltreffer. God stemning i et fint lokale. Tar gjerne turen hit neste gang også!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, 11bk

Anmeldt 9. juli 2023 via mobile enheter

Velsmakende, delikat og god mat laget på gode råvarer. Sympatisk pris på maten. Fint med valgmuligheter på vin i glass. Hyggelig betjening. Men dessverre satt jeg hele hovedretten uten vin fordi jeg ikke fikk kontakt med dem

Dato for besøk: juli 2023
1  Takk, Metlar
Anmeldt 1. desember 2022 via mobile enheter

Bestilte en 4-retters middag med vinpakke
Fantastisk god mat og service. Koselig atmosfære og utrulig hyggelig betjening
Anbefales på det sterkeste 👍

Dato for besøk: desember 2022
2  Takk, DanielM4399
Anmeldt 14. oktober 2022 via mobile enheter

Super fin restaurant med ekstremt god mat og service. Dette er et sted man må besøke hvis man er i København. Det ligger sentralt og alt var helt fantastisk.

Dato for besøk: oktober 2022
1  Takk, Mina A
Anmeldt 14. oktober 2022 via mobile enheter

Ekstremt god mat og hyggelig atmosfære. Servicen var upåklagelig og veldig oppmerksomme og dyktige servitører. Pork tenderloin kan sterkt anbefales, og en espresso martini til dessert. Hit kommer vi igjen!

Dato for besøk: oktober 2022
1  Takk, Anders B

Reisende som så på The Olive Kitchen & Bar, så også på

København, Sjælland

Har du vært i The Olive Kitchen & Bar? Del dine erfaringer!