Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Expedia.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (933)
Filtrer anmeldelser
933 resultater
Vurdering fra reisende
415
285
141
64
28
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
415
285
141
64
28
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 933 anmeldelser
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Dette er et hotell som ligger helt på stranden rett utenfor Helsingør. Det er et klassisk hotell med moderne innslag, blant annet spa og restaurantområde. Vi hadde et rom med havutsikt og balkong. Var veldig fint å kunne sitte på balkongen for deretter gå ned og bade. Maten på hotellet er også god med veldig bra restauranter. Hotellet låner ut sykler, kajakk og andre badeleker og for de som har elbil er det gratis lading. Kan absolutt anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
2  Takk, 558christiank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Susanne Andersen, Gæsteservice/reception på Marienlyst Strandhotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2020
Google-oversetting

Kære 558christiank

Tusind tak for denne fantastiske og udførlige anmeldelse, og ikke mindst for din anbefaling.

Vi er så glade for at læse om jeres gode oplevelser på vores strandhotel, og det vil glæde os at få fornøjelsen af at byde jer velkommen tilbage en dag.

De bedste hilsner
Susanne Andersen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2020 via mobile enheter

Fantastisk spa avdeling med en utrolig utsikt hvor man virkelig får nyte og senket skuldrene. Flotte rom og fantastisk service fra alle ansatte jeg var i kontakt med i løpet av mitt opphold. Da jeg måtte dra før frokost bufeen var åpnet fikk jeg en frokost pakke langt over hva jeg hadde forventet:) Et opphold her anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, kristines430
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SusanneMarienlyst, Gæsteansvarlig på Marienlyst Strandhotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2020
Google-oversetting

Kære Kristine S

Tusind tak for denne fantastiske anmeldelse.

Vi er så glade for at læse om dine gode oplevelser på vores strandhotel, og det vil glæde os at få fornøjelsen af at byde dig velkommen tilbage ved lejlighed.

De bedste hilsner
Susanne Andersen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig hotell med fine rom. Bra størrelse på rommene og de er godt utstyrt, men mangler air condition! Det er ikke tilstrekkelig med en takvifte! Både resepsjonen og barområde var romslig, luftig og innbydende. Fantastisk beliggenhet ved stranden og fine uteområder med blant annet gode fluktstoler. Jeg benyttet ikke spa og bassengområdet, men det så veldig innbydende ut. Hyggelig betjening både i resepsjonen og baren.
Frokosten var derimot ikke tilfredsstillende, verken når det gjaldt utvalget eller service! Det var dårlig utvalg pålegg og jeg savnet bl.a. leverpostei og speilegg. Meget dårlig service av frokost- kelnerne, bordene ble blant annet ikke ryddet for tallerkner, hverken under måltidet eller etter folk var ferdige.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Matta1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JosefineLauritsen, Gæsteansvarlig på Marienlyst Strandhotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2019
Google-oversetting

Kære Matta1959

Tak for din venlige anmeldelse.

Vi arbejder altid på forbedre gæsteoplevelsen på Marienlyst Strandhotel, hvorfor vi sætter pris på din feedback om vores morgenmad og videresender den til vores F&B chef med det samme.

Vi håber at vi får fornøjelsen af at kunne byde jer velkommen tilbage ved lejlighed.

De bedste hilsner
Josefine Lauritsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2018

Her var det fint! Fikk et helt nydelig rom ut mot stranden. Smakfullt og delikat interiør, rent og fint. Sov godt i senga. Hotellet har spa og basseng. Fikk dessverre ikke testet dette, men hørte andre var svært fornøyd med dette. Maten er smakfull og variert. Servicen fra personalet var topp, med smilende og hjelpsomme personer over alt. Svært godt fornøyd med oppholdet og kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Annkrs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JosefineLauritsen, Gæsteansvarlig på Marienlyst Strandhotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019
Google-oversetting

Kære Annkrs,

Tusind tak for jeres besøg og for at du har taget dig tid til at skrive denne meget fine og udførlige anmeldelse. Den er naturligvis blevet delt med alle mine kollegaer - til stor glæde for alle.

Det er en fornøjelse at læse om jeres oplevelser fra start til slut, og vi er så glade for at jeres begsøg levede op til jeres forventninger.

Vi ser frem til, at vi får fornøjelsen af at kunne byde jer velkommen tilbage ved lejlighed.

De bedste hilsner
Josefine Lauritsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018

Vi var to par som valgte dette hotellet for et opphold på 2 døgn fordi beliggenheten utmerket seg med tilgang til egen strand. Vi valgte 2 rom med utsikt mot sjøen. Prisen for oppholdet var NOK 1.900,- pr døgn, som jo er i øvre sjikt for et 4 stjerners hotell og vi antok at kvaliteten ville være deretter. Det må sies at termometeret disse dagene viste rekordhøye 34,5 grader pluss. Vi ville spise middag første kvelden på hotellet, men restaurantene var fullbooket og eneste mulighet var å spise i baren på hotellet. Hva som sto på menyen der, var det ikke mulig å finne ut av. Vi valgte derfor en restaurant i Helsingør. Tilbake på rommet fant vi ut at det ikke var installert aircondition,- kun en vifte i taket. Rommet lå østvendt og med tidlig morgensol inn i rommet var det tilnærmet umulig å sove. Andre dag begynte med bad i sjøen. Tredje og siste dag var stranden stengt grunnet giftige alger. Et hotellrom uten aircondition, østvendt med tidlig sol inn på rommet utløser stort behov for avkjøling så vi henvendte oss i resepsjonen for å finne veien til hotellets badebasseng siden stranden var stengt.
Resepsjonen kunne da opplyse at tilgang til bassenget var kun mulig dersom man kjøpte en SPA pakke til NOK 390,- pr. person. Jeg kunne ha skrevet mye mer men nøyer meg med å avslutte med at det hotellet vil ikke bli valgt neste gang vi besøker Danmark.

Romtips: Rom med utsikt mot sjøen er vendt mot øst og morgensolen vekker deg tidlig både med hensyn til lys og varme. Ikke aircondition på rommene.
Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, bjarnejpedersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josefine L, Gæsteansvarlig på Marienlyst Strandhotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2018
Google-oversetting

​Kære Bjarnejpedersen,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback, idet vi altid arbejder på at forbedre gæsteoplevelsen på Marienlyst Strandhotel.

Vi oplever lige nu en ekstrem varmebølge i hele Europa, hvorfor vores værelser er meget varmere end normalt. Som vi skriver på vores bookingside, så har alle vores værelser en loftventilator, som kan nedkøle vores værelser under normale omstændigheder.

Det er selvfølgelig ærgerligt, at I ikke kunne starte jeres dag med en tur i Øresund, men vi frarådte vores gæster at bade i havet grundet anbefaling fra de danske myndigheder.

Vi ærger os naturligvis over, at du er skuffet over merbetaling for adgang til vores Strandspa. Det er ikke en swimmingpool, men derimod en spa med mere end 20 forskellige spafaciliteter og oplevelser - dette ude som inde. Grundet begrænset plads, har vi valgt at det er noget man som gæst skal tilkøbe, medmindre man booker et spaophold.

Vi håber at I trods alt havde nogle gode dage i Helsingør by.

De bedste hilsner
Josefine Lauritsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser