Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Kronborg Slott på
fra USD 136,78
Mer informasjon
fra USD 165,69
Mer informasjon
Københavnkortet
839 anmeldelser
fra USD 73,81
Mer informasjon
fra USD 275,00
Mer informasjon
Anmeldelser (3 071)
Filtrer anmeldelser
3 071 resultater
Vurdering fra reisende
1 725
1 073
228
32
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 725
1 073
228
32
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 071 anmeldelser
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Dette er absolutt vært et besøk og er på Unescos verdensarvliste. Slottet er også inspirasjonen til hvor Hamlet bodde og det er mange forestillinger med Hamlet som tema iløpet av et år. Slottet er gammelt og har derfor huset mange av Danmarks konger herunder Christian IV som grunnla det moderne Oslo. Vel vert et stopp selv om det er utenfor reiseruten.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, 558christiank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2019

Er du i Helsingør eller trakten rundt anbefaler jeg et besøk på Kronborg Slot. Et fantastisk monumentalt bygg som vil overraske de fleste, spesielt de historieinteresserte. Rom på rom og sal på sal med utmerket historisk oversikt i hvert rom. Parkanlegget rundt er godt vedlikeholdt og kanonene understreker at dette var et viktig sted med god plassering i sundet. En fin opplevelse.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, Tom Nickelsen G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2019

Veldig interessant slott med flott beliggenhet ved Øresund. Her er en masse historisk å se på og i slottet. Kan absolutt anbefales.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Kaj Elkjær K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Flott plass, masse spennende å utforske. Spesielt i kjellerene. Kan virkelig anbefale en tur opp kanontårnet. Vel verdt et besøk.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, aheggstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2019 via mobile enheter

Dette var en flott opplevelse. Lærte masse om slottet, og fikk se mye av det. Det var qr-koder flere steder, hvor man fikk tilgang til opplesning på dansk eller engelsk.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, sivk2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser