“Fantastisk!”

Tre Rum
Vurdert som nr. 3 av 166 Restauranter i Östersund
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 10. juli 2023 via mobile enheter

Ble anbefalt denne restauranten av flere, og vi var full av forventinger når inntok restauranten, var heldig å fikk bord utenfor da det var en veldig fin varm sommerkveld i Østersund. Servitør kom rask til bordet å tok opp bestilling, og vi bestilte hver vår rett, og fikk maten relativt raskt, og det smakte veldig godt, kjøttet var mørt å fint, og tilbehøret og sausen smakte utmerket. Vi var meget fornøyd med besøket, god service av blide servitører. Hyggelig atmosfære inne i restauranten også. Så vi kommer garantert tilbake til denne restauranten ved en senere anledning. Anbefales alle ett besøk dit.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Kjellemann_12

Anmeldt 11. mars 2023 via mobile enheter

Fantastisk mat og super service! Anbefales!! Vi spiste skogsoppsuppe, hvitløksbrød, rødning og tournedos.
Veldig god mat og rause porsjoner. Trivelig atmosfære!

Dato for besøk: mars 2023
Takk, ToveJenny
Anmeldt 11. mars 2023 via mobile enheter

Nydelig mat, svampsuppe, røding og tournedos, rause porsjoner. Veldig god service fra personalet, vennlig og imøtekommende, spesielt henne som vi tror var hovmester.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, 454kristinh
Anmeldt 30. desember 2022

Vi var 3 personer som koste oss med god mat og drikke. Soppsuppe til forrett, nydelig👌En røding, en plankestek og en pepperbiff. Alr sammen utmerket🌹Stekegrad meget god! Litt i glasset føe maten, men til maten rose vin og rødvin. Meget behagelig besøk, og vi ble meget godt behandlet👍

Dato for besøk: desember 2022
Takk, Ragnar H
Anmeldt 17. desember 2022

Tok reservasjon av mellomstore sparket. God mat og god service. Mye folk og god stemning. Anbefaler et besøk.

Dato for besøk: desember 2022
Takk, 679jansverres

Reisende som så på Tre Rum, så også på

Östersund, Jämtland

Har du vært i Tre Rum? Del dine erfaringer!