“Elendig kebab”
Anmeldelse av Kebab city

Kebab city
Vurdert som nr. 106 av 166 Restauranter i Östersund
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Hyggelig betjening. Rask levering. Rimelig.

Vi kjøpte kebabrulle. Jeg kan ikke huske å ha spist så dårlig kebab. Vi var tre stk som alle var enige. Skitten toalett også

Ikke dra hit

Takk, Oyvind_MS

Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Maten smakte helt greit. Spiste en xl kebabtallerken, bra størrelse. Prisen er ikke ille. Rene lokaler.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Maria Johanne J
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Dette er en plass hvor en får kjøpt kebab og den er god. Matmengde suveren, service topp og prisen er flott.

Svensk kebab kan ikke sammenlignes med Norsk kebab.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, 280asgeirl
Anmeldt 19. juli 2016 via mobile enheter

Jeg og min bror var innom ikveld, maten kom på 20 sekunder. Vi klarte knapt å spise en bit, var ekstremt dårlig kvalitet på kjøttet, det var grønt og råttent i tilegg til å være druknet i saus. Når vi klagde og krevde pengene tilbake startet driver å diskutere kvalitet på maten og demonstrativt tok en bit for å bevise at det var spiselig. Etter et par minutter diskusjon fikk vi pengene tilbake. Dette stedet anbefales ikke.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, kennethn506
Anmeldt 18. juli 2016 via mobile enheter

Skulle hørt på anmeldelsen. Tror ikke kebaben var innom stekeplaten. Kunne vært bra. Hyggelig betjening drar opp. Anbefales ikke.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, moiraner

Reisende som så på Kebab city, så også på

Östersund, Jämtland
Östersund, Jämtland

Har du vært i Kebab city? Del dine erfaringer!