Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godt nok”

GREKISKA Grill & bar Östersund
Vurdert som nr. 26 av 129 Restauranter i Östersund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Sentral beliggenhet, smakfull mat, fornuftige priser og hyggelig betjening. Fikk kanskje inntrykk av at betjeningen var der for å gjøre en jobb, ikke utøve kunnskap om mat, innhold og rådgivning om vin med mere.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, JoHo68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (68)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 68 anmeldelser

Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Ble veldig godt mottatt og fikk bordet før tiden. Hyggelig personale og god service men de svirret litt for mye rundt bordet.
Han bestilte Afrodite til hovedrett og var meget fornøyd. Jeg bestilte mousakka og var ikke fullt fornøyd. Virket som om den var varmet opp i mikroen. Veldig myk. God på smak.
Tazikien vi fikk med var derimot veldig godt. Pluss for den.
Desserten var kjempe go på smak men ikke varm som en sjokolade fondant bør være. Denne var tydelig også varmet i mikroovn for den var litt gummiaktig i konsistensen. Fulgte med noe bjørnebær blanding og sammen med isen ble det likevel en god dessert.
Alt i alt god mat men maten kom veldig fort tross en del folk og det er som regel et dårlig tegn på at dem ikke helt lager maten fra bunnen der og da.

Dato for besøk: september 2018
Takk, tnissen79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Kjempe god mat og hyggelig betjening. Kommer gjerne igjen. Barna fikk egen meny og tegnesaker. Kjempe flott lokale.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Lill L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mars 2018 via mobile enheter

Nesten som å være i Hellas.
Maten var super.
Godt utvalg i gresk øl.
Kommer garantert til å komme tilbake.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, kennethn239
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. mars 2018

Meget god mat og blide servitører! Dette var positivt første besøk, men kommer gjerne igjen Rask servering og ble fulgt opp under hele måltidet. Takk

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Ragnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på GREKISKA Grill & bar Östersund, så også på

Östersund, Jämtland
Östersund, Jämtland
 
Östersund, Jämtland
 

Har du vært i GREKISKA Grill & bar Östersund? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.