Hadde bestillt dobbeltrom ved dette såkalte " hotellet " Der var ingen resepsjon, ingen synlig betjening, va er dette for noe tull. Vi kom oss inn via en anonym dør åpnet med en kode på sms? Samme prosedyre for å komme inn på dobbeltrommet som var så lite at en av koffertene måtte stå i vinduskarmen. En totalt ubrukbar ( myk) seng på 120 cm til to voksne mennesker er jo forkastelig, vi skulle jo sove der. Skitten baderom med rester av vaskemopp på gulvet osv. Kontaktlinse funnet ved sengen på et gulv som var langt fra rent, hvor et internkontrollen på et slikt sted? Likt av sigarettrøyk på kvelden som trengte inn på vårt rom, som om ikke det var nok begynnte det å trenge inn stekos fra tilberedning av bla bacon kl 0528. Vi var mye mer slitne da vi dro derfra enn da vi kom. Har i ettertid forsøk å komme i kontakt med ledelsen uten hell, dette tolker jeg som om de er skamfulle over hva de tilbyr. Styr unna dette som blir betegnet som hotell, men snarere er mer som en brakkerigg, med fare for å fornærme både de som bygger og bor i brakkerigger.