Vi har brukt dette hotellet i årevis under ulike eiere, mest pga beliggenhet ved Stortorget, og svømmebasseng da ungene var små. Bassenget ble kalt «Pytten»... Betjeningen er vennlig og hjelpsom og finner som regel løsninger. Siden vi har bodd der en del, vet vi at det svarer seg å be om rom i nærheten av heisene, ellers kan det bli lange korridorer å gå. Det er parkering i friluft på baksiden, eller i hotellets garasje; det siste mot betaling. Alternativ parkering i P-hus like ved inngangen. Rommet vi fikk sist var enkelt og greit, ikke kjøleskap, strykebrett osv. Vindu mot inngangsparti og noe feststøy, men det gjorde ikke oss noe. Frokosten serveres i samme lokaler som restaurant Kitchen & Table bruker om kvelden. Som restaurant er lokalene intime, og vi hadde en fin opplevelse der i 2016, men som frokostlokale kan de på meg virke klaustrofobiske når det strømmer på med hotellgjester. Maten er ok, men man må be om ordentlig smør, hvis man er henfallen til denslags. Det går an å få frokost på rommet, i verste fall. Anbefales.