Kjellemann_12
2.9 km fra Clarion Hotel Grand Ostersund
0.1 km fra Clarion Hotel Grand Ostersund
Se flere hoteller i Östersund
Anmeldt 2. juli 2023

Vi dro på familieferie, og lå på hotellet 4 netter. Vi har hele veien blitt møtt av hyggelige ansatte, og følt oss velkommen. Forhåndsbestilte parkering, og fornøyd med plassering av den, og prisen. Vi fikk testet ut basseng og badstue, noe som var godt etter lange dager med shopping og aktiviteter. Vi var skeptiske på forhånd til skyvedører på toalettene (da vi har dårlig erfaring med det fra før), men vi opplevde ikke dette som noe negativt i det hele tatt. Privatliv ble godt ivaretatt på toalettbesøket til tross for skyvedørene. Hotellfrokosten var innholdsrik og god, noe for oss alle. Lobbyen var en trivelig plass å bare sitte å slappe av innimellom alt. Vi angrer ikke på å ha valgt dette hotellet, og vi gleder oss allerede til vi skal tilbake om en måneds tid. Skal vi til Østersund, så er det uansett Clarion Hotel Grand Östersund som blir vårt førstevalg.

Dato for oppholdet: juni 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, MaritaHogseth
Anmeldt 2. juni 2023 via mobile enheter

Good going bad.

Gratisparkering ble booking uten at man får beskjed. Litt kjip å kjøre 30 mil å så må betale 195kr pr døgn.
QR kode for roomservice finnes ikke og får beskjed om å bestille i restauranger og hente selv.

Har bodd her kanskje 100 netter og nå får man faktisk følelsen av å bli maks utnyttet av både penger og tilbud.

Nei dette er vell overgangen ifra Choice til Strawberry, grønn overgang som ska flå deg for både pwnger og tilbud .

Romtips: Finn et hotel som lar deg være en gjest .
Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, aslak_2016
Info Clarion Hotel Grand Östersund, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Grand Ostersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2023

Hej Aslak,

Tack för att du har tagit dig tiden och gett oss ditt omdöme från din senaste vistelse! Jag hörde att du hade varit i kontakt med vår hotellchef Simone gällande dina synpunkter.
Återigen, tack för att du tog dig tiden och jag önskar dig en fortsatt fin sommar!

Med vänliga hälsningar,
Zoe
Welcome Office Manager

Anmeldt 7. desember 2022

Sentralt hotell ved enden av gågata med flotte rom og kjøkken med god mat og drikke. Du føler deg velkommen med en gang du kommer i resepsjonen. Personalet på hotellet føler deg verdsatt fra første stund. Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: desember 2022
  • Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, NamsosJoars
Nicki Eby, General Manager på Clarion Hotel Grand Ostersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2022

Hej hej,
Wow, underbara du som gör oss så otroligt glada idag med dina fantastiskt fina ord om oss och vårt hotell. Stort tusen tack för att du gör oss så stolta och lyckliga. Ditt omdöme kommer jag att dela med alla våra stjärnor på hotellet för åh, vilket underbart omdöme.
Jag önskar dig den allra bästa dagen och varmt välkommen tillbaka till oss igen.
//Nicki Eby, hotelldirektör Clarion Östersund

Anmeldt 6. august 2022

Ankom hotellet utpå dagen for 1 natt, og klarte å få gratis parkering i deres bakgård.
Tok heis opp til resepsjonen, og fikk kjapt det rommet vi hadde bestilt.
Dette var ett stort rom i 3 etg, med 2 gode store senger.
Badet var ikke av de største, men med gode produkter fra Rituals, var ihevrtfall den kvinnelige samboeren veldig fornøyd.
Frokosten var helt ok, men ikke mere.

Romtips: Ett bra hotell midt i byen.
Dato for oppholdet: august 2022
Takk, villyv2018
Nicki Eby, General Manager på Clarion Hotel Grand Ostersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2022

Hej hej,
Från Clarion Östersund kommer här ett stort tack för ditt fina omdöme som gör oss riktigt glada idag. Det känns som att du trivdes gott här och jag hoppas att du hade trevliga dagar i Östersund.
Jag önskar dig den bästa av dagar och varmt välkommen tillbaka till oss igen.
//Nicki Eby, hotelldirektör Clarion Östersund

Anmeldt 1. august 2022

Hotellet bærer preg av at det er gammelt. Stappfullt hotell, med trange heiser og korridorer.
Dårlig renhold på rommet. Måtte vaske av flater på bord og nattbord. Strykebrettet var flekkete/møkkete, så måtte legge laken på for å kunne bruke det. Glassene var tilgriset med noe søl.
Ingen ventilasjon på rommene, og ingen mulighet for å kunne påvirke temperaturen.
Våre tre tenåringer bodde på ett rom, og vi voksne på ett eget rom. Dette betalte vi alt for mye for, i forhold til hva vi fikk.

Dato for oppholdet: juli 2022
2  Takk, Videhult
Nicki Eby, General Manager på Clarion Hotel Grand Ostersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2022

Hej
Stort tack för din återkoppling från dina dagar hos oss.
Jag har läst ditt omdöme från dina dagar hos oss och det känns inte riktigt som att du fick den vistelse du hade önskat eller förväntat dig. Det gör mig så klart ledsen. Stort tack för att du tog dig tid att berätta för oss om vad vi kan förbättra.
Jag lovar att jag kommer att prata med alla ansvariga då vi verkligen varje dag ska göra allt vi kan för att våra gäster ska få en riktigt trevlig och fin vistelse hos oss.
Jag önskar dig en fortsatt trevlig dag och jag hoppas att du ger oss en andra chans när du kommer tillbaka till Östersund.
//Nicki Eby, hotelldirektör Clarion Hotel Grand Östersund