“Kjempe bra”

Briketten Kolgrill and Bar
Vurdert som nr. 46 av 165 Restauranter i Östersund
Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Nydelig mat! Ny favoritt plass i Østersund. Hit skal vi alle tilbake til. Pomfrien var noe av det beste vi hadde smakt. Dem som bestilte kjøtt var fornøyd, samt de som bestilte fisk

Dato for besøk: august 2022
Takk, Maiskolbe

Anmeldt 18. juni 2022

Veldig god og nok mat. Vi var ute litt tidlig (17:30) og da var det ingen andre besøkende der. God smak av grillet mat !! Musikken i høyttalerne var imidlertid helt håpløs etter vår smak (instrumental med mye saksofon). Meg overalt en god opplevelse. Kommer gjerne igjen

Dato for besøk: juni 2022

Dato for besøk: juli 2023

Reisende som så på Briketten Kolgrill and Bar, så også på

Östersund, Jämtland
Östersund, Jämtland

Har du vært i Briketten Kolgrill and Bar? Del dine erfaringer!