Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nja, ikke fornøyd her.”

Tripti Indisk Restaurang Östersund
Bestill bord
2
ons. 10.8.
20:00
Vurdert som nr. 5 av 135 Restauranter i Östersund
Prisklasse: USD 10 - USD 49
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. juli 2021

Kjøpte sikkerstikket Butter Chicken, men var ikke i nærheten av å smake den retten jeg kjenner så godt. Svak treer. Litt slitt lokale men hyggelig betjening. 2 av 5 stjerner.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, tomnZ1480OT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
king, Ägare på Tripti Indisk Restaurang Östersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2021
Google-oversetting

Hi TomnZ14800T
Thanks for your feedback, i wonder if you are talking about our restaurant TRIPTI or the another indian restaurant in Östersund. We have renovated our restaurant just 6 month ago, thats why we wonder if u might mistakenly leave your comments in our page. As you mentioned about the place which doesn’t matches with our restaurant. Because our restaurant is always been appriciated for hygiene and service. We work really hard to maintain our brand value. If it’s done by us, then we apologise but if it’s not by us then we will appreciate if u can remove this comment from our page. Hope you will understand, thank you

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 62 anmeldelser

Anmeldt 28. juni 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
king, Owner på Tripti Indisk Restaurang Östersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2 uker siden
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Farzana Y, Owner på Tripti Indisk Restaurang Östersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2022
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2022
Google-oversetting

Dato for besøk: mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
king, Owner på Tripti Indisk Restaurang Östersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2 uker siden
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tripti Indisk Restaurang Östersund, så også på

 

Har du vært i Tripti Indisk Restaurang Östersund? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.