Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 126
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 125
Vis tilbud
Hotels.com
USD 125
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 126
PricelineUSD 126
ZenHotels.comUSD 131
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (428)
Filtrer anmeldelser
428 resultater
Vurdering fra reisende
86
140
134
55
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
86
140
134
55
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 428 anmeldelser
Anmeldt 17. september 2018

Flott beliggenhet i forhold til vårt mål som denne gang var Folkeparken. Grei parkering hyggelig og hjelpsomt personell. Bra rom selv om det ble litt lang traving i lange og mange korridorer. Veldig god frokost.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 343steinarg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Reception ÖSD Ö, Front Office Manager på Scandic Ostersund Syd, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018
Google-oversetting

Hej Steinar G,

Tack för din fina feedback från din vistelse, jag ska se till att skicka detta vidare till resten av teamet.
Varmt välkommen tillbaka!
Vänliga hälsningar,
Filip P - Scandic Östersund Syd

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2018

Ble møtt av en negativ person i resepsjonen. .Kom 45 min. før tiden, og spurte pent om rommet var tilgjengelig.Skulle da ha kr. 150,-for å sjekke det. Som Scandic Friends ble vi overasket.Rommet var glovarmt.Vinduet lot seg åpne bare på gløtt.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Tkr72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Reception ÖSD Ö, Front Office Manager på Scandic Ostersund Syd, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018
Google-oversetting

Hej,
Tack för att ni tagit er tid att skriva en recention från er vistelse. Jag beklagar att vi inte levt upp till förväntningarna denna gång. Jag ska ta detta vidare med berörda för att vi ska bli ännu bättre fram över. Hoppas på överseende och att vi ses igen!
Vänliga hälsningar,
FIlip P - Scandic Östersund Syd

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2018

Bra med parkering, bra senger og bra mat. Det som trekker ned er en liten pute til hver seng og bare en ekstra pute. TV ok, men det var flere kanaler ute av drift. Hunde vennlig! Dører inn fra sideinnganger fungerte bare delvis på nøkkelkort lesere. 1 av 3 virket.

Service minded betjening i restaurant. Dårlig service i resepsjon.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Ole H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Reception ÖSD Ö, Front Office Manager på Scandic Ostersund Syd, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018
Google-oversetting

Hej Ole,

Tack för din feedback från din vistelse, den är viktig för oss. Beklagar att kanalerna var ur drift under din tid här, det var ett stort problem hos leverantören som påverkade de flesta hotell i Sverige.

Vad kul att höra att du fått bra serivice i restaurangen men inte lika kul att höra att de i receptionen inte levt upp till den servicenivån som jag vet att de kan. Ifall du vill kontakta oss direkt på ostersundsyd@scandichotels.com men flera synpunkter på vad som inte varit bra i receptionen så tar vi varmt emot dessa.
Vänliga hälsningar,
Filip P - Scandic Östersund Syd

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2018

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Reception ÖSD Ö, Front Office Manager på Scandic Ostersund Syd, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 8. august 2018

Overnattet på tur hjem fra ferie. Helt greit hotell med god frokost. Fikk et rom med beliggenhet uten trafikkstøy. Betjeningen var vennlige og imøtekommende.
Kommer sikkert til å overnatte her ved en senere anledning på gjennomreise.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, oyvhovda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Reception ÖSD Ö, Front Office Manager på Scandic Ostersund Syd, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2018
Google-oversetting

Hej Oyvhovda!

Tack för din fina reception. Varmt välkommen tillbaka på nästa genomresa!

Vänliga hälsningar,
Filip P

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser