Morten Haugen
0.1 km fra Best Western Hotel Gamla Teatern
0.4 km fra Best Western Hotel Gamla Teatern
0.3 km fra Best Western Hotel Gamla Teatern
2.4 km fra Best Western Hotel Gamla Teatern
Studio på Hotell Zäta Longstay i Östersund.
0.3 km fra Best Western Hotel Gamla Teatern
5.1 km fra Best Western Hotel Gamla Teatern
Kjæledyr tillatt
Se flere hoteller i Östersund
Anmeldt 8. august 2023 via mobile enheter

Hotellet er for så vidt fint og ærverdig, med gammelt interiør fra det tidligere teaterhuset. Sjarmerende.

Men: Brannalarmen gikk flere ganger i løpet av kvelden og natten. Vi fikk absolutt ingen informasjon, ingen unnskyldning for dårlig nattesøvn eller en liten kompensasjon for ulempene. Vi ble ved utsjekk ikke en gang spurt, hvordan oppholdet har vært. Skjønt: De var vel klar over svarene, de ville ha fått!

Frokosten var gjennomsnittlig med lite grovt brød, ingen havregryn eller havregrøt.

Dette oppholdet ga ingen incentiver om å komme tilbake.

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, Roam46388122515
Anmeldt 24. januar 2023

Ble møtt av et trivelig personale ved ankomst. Rommet var rent og pent, eneste ulempen var litt støy fra ventilasjonssystemet, men ellers var rommene lydtette så du hørte ikke så mye støy fra gangen utenfor. Frokosten var helt ok, savnet nystekt brød/rundstykker og kald melk.

Dato for oppholdet: januar 2023
Takk, marikamyhr
Anmeldt 16. august 2021

Ekstremt mye støy, den såkalte spa avdelingen var langt ifra bra. Mugg langs takplater og på vegger. Vi bestilte superior rom med boblebad på badet og det fikk vi ikke. Veldig dårlig trykk i dusjen. Er litt skuffet over hotellet.

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, t0resp
Anmeldt 24. februar 2020

Vi bor på dette koselige hotellet hver gang vi besøker Østersund. Ligger midt i sentrum og har flotte rom og lokaler etter at de har hatt store oppgraderinger de siste årene.
Hyggelig personale og god frokost.
Anbefales.

Dato for oppholdet: februar 2020
1  Takk, resepsjonssjef
Anmeldt 19. januar 2020 via mobile enheter

Et utrolig bra hotell som tar vare på både dyr og mennesker 💖💕 da vi kom hit fikk vi rommet tidligere en vi skulle og fikk slappe av etter en lang biltur og både hund og oss fikk henta oss inn😊 super trivelig betjening er det også. Resultatet maten er ikke helt som forventet på restaurant dem hadde, men helt greit. Frokosten var helt super og ingen ting å klage på.

Dem ordner til hunden din med både matskål og utstyr du trenger, egen hånduk får den også og en liten matbit i skål💕💕
Hunden vår merka vi trivdes godt og rommet er bra lydisolasjon på så ikke hører andre som bjeffer. Terning 6 💖
Anbefales for alle med hund som har lyst på en tur bort!
Grei pris 💖👍😊
Vi kommer tilbake!! 👍