Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 120
Vis tilbud
Expedia.com
USD 120
USD 99
Vis tilbud
Hotels.com
USD 120
USD 99
Vis tilbud
FindHotel
TravelocityUSD 99
eDreamsUSD 120
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (261)
Filtrer anmeldelser
261 resultater
Vurdering fra reisende
33
91
91
28
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
91
91
28
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 261 anmeldelser
Anmeldt 10. august 2018

Hotell med flott beliggenhet midt i Østersund. Fine rom med gode senger. Hotellet har også parkeringsgarasje, og man kan også parkere gratis på baksiden av hotellet. Frokosten er bra, og personalet veldig imøtekommende og hyggelige.

Dato for oppholdet: februar 2018
Takk, FannyF599
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Joakim I, Chef på Hotell Östersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018
Google-oversetting

Tack för ett fint omdömme.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Flott, men litt vel dyrt hotell i Östersund.
Rent og fint med trivelig resepsjonister.
God frokost med bra utvalg, men savner veldig norske brødtyper i Sverige. Ellers har de det meste.
Flere supre spisesteder i nærheten.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, _seannn2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Joakim I, Chef på Hotell Östersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018
Google-oversetting

Tack för ditt omdömme och betyg.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Bodde der 2 netter i slutten av Juli.
Booket juniorsuite i håp om et forfriskende bad i badekaret.
Badet var så skittent at vi knapt gikk inn uten tøfler på bena. Flekker på håndduker, og skitten såpedispenser.
Dusjforenget var så klissent at det gikk knapt å dra det for.
Klaget i resepsjon på dette, og alt vi fikk til svar var «Det var synd»
Prøvde å ta kontakt med hotellet i etterkant, uten noen form for respons.

Dato for oppholdet: juli 2018
4  Takk, kennethr479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Ankom hotellet på en svært varm sommerdag. Vi hadde leid en junior suite. Ved leggetid blir vi klar over at vinduet ikke lot seg åpne (!), vi så for oss en varm natt..
Vi henvende oss til resepsjonen og fikk straks gehør for vårt problem. Løsningen ble å bytte til et dobbelt rom og et enkelt rom. Totalt sett godt fornøyd!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tors716
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Bifaller mange av de anmeldelsene som ligger under her. Styr unna hotellet på varme dager, inne på rommet blir det ikke mindre enn 28 grader, ei heller på natten. Tvunget til å ha vinduet oppe. Vi hadde rom som var vendt ut mot gate; støy starter ca kl. 0500. Ikke særlig gunstig da barna våknet av det. Frokosten helt kurrant. Kunne funnet en annen løsning for brød-køen. Unødvendig lang. Av renhold så fant vi en barbermaskin mellom sengene, samt brukte ørepropper under. Åpenbart elendig renhold. Ingen retur hit.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Jonas S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser