Veldig gøy å gå tilbake i tid. Svært imponert over alle disse folkene i forskjellige karakterer... les mer
Jeg glemmer aldri da min mor tok meg med hit for mange år siden, og jeg ble satt i arresten anno... les mer
Spennende museum, men utendørsmuseet bør besøkes i åpningstiden. Litt dyr billett, men den gjelder i to dager!
Et levende og interessant museumsområde. Vi var der i juli og onsdag til fredag var det skuespillere i bygningene, noe som gjorde opplevelsen levende og morsom for hele familien. Fin utstilling i hovedbygningen også.
Hej och tack för en fin recension av Jamtli. Ni är varmt välkomna tillbaka! Vänliga hälsningar Jenny Olsson, kommunikatör Jamtli
Jamtli er en flott, historisk opplevelse som nok passer aller best for barnefamilier. Det er nok også best på sommeren da det er åpent ute. Flotte utstillinger og absolutt verdt besøket.
Visste ikke helt hva vi gikk til. Men her fikk vi et flott innblikk i svensk og nordisk historie. Flott og informativt for folk i alle aldre.
Dette er svensk historie i live utgave. Tilsvarende i Norge er Maihaugen.
Fine tidsepoker og flinke ansatte. Trenger en hel dag for å rekke rundt og delta på live-spel.
Billetten er ganske dyr men det koster å drifte dette med alle folkene som trengs i kulissene.
Billetten gjelder 2 påfølgende dager. Dette er veldig greit hvis man har med barn.
Morsomt museum med realistiske skuespill i de ulike bygningene.
11 åringen storkoste seg.
Anbefales for store og små!
Tack för din rating och varmt välkommen åter!