Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Restaurant
2.9 km fra Östersunds Stugby & Camping
Se flere hoteller i Östersund
Anmeldt 6. desember 2017

Flott campingplass ligger litt i utkanten av Østersund. Hyggelig betjening rene og flotte fellesrom.kan anbefales.Vi var der i forbindelse med åpningen av WC i skiskyting. Og kommer gjerne igjen.
Eneste negative med oppholdet var skandaløse bussforbindelse fra skistadion og tilbake.men det kan ikke campingen for.det er noe turist foreningen og kommunen bør ta tak i føre hm 2019

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med camping.se
1  Takk, Tom E
Anmeldt 13. august 2017 via mobile enheter

Campingen ligger tilknytting til Storsjøbadet, har lekeplasser og er perfekt for små barn som liker sykling da det er asfalterte veier overalt. Vi tenkte egentlig å ligge i telt til 190,- kr natten, men etter en nøye sjekk på værmeldingen bestemte vi oss for å ligge i en hytte. Hytte med eget bad, 2 køyesenger og en kjøkkenkrok passet perfekt for oss (2voksne og 2barn). 650,- per natt og man vasker selv. Helt grei standard, ta med sengetrekk eller sovepose (dyne og pute er det i hyttene). De selger forøvrig engangs sengetrekk i resepsjonen om man ønsker det.

Dato for oppholdet: august 2017
1  Takk, Hilde V
Anmeldt 3. august 2017 via mobile enheter

På vår hjemtur fra Nord-Norge til Sunnmøre, tok vi turen innom Østersund Stugor og Camping. En fin plass å være på et par kilometer fra sentrum. Vi bodde på en plass uten strøm, med det gikk var helt ok. Sanitæranlegg ok+. Stopp gjerne her!.

Dato for oppholdet: august 2017
1  Takk, Terje R H
Anmeldt 29. juli 2017

Stor og fin campingplass. Vært her mange ganger før i mine yngre dager. Så var koselig å komme tilbake, denne gangen med venner. Bodde i en av de største leilighetene, med fult utstyrt kjøkken, god plass til å sove, koselig veranda med en fin hage utenfor. Fint å få parkere bilen rett utenfor. Gratis wi-fi som fungerte utmerket. Mye å finne på for barna, fint med storsjøbadet som nærmeste nabo. Lett å finne frem til centrum, jeg kommer sikkert tilbake hit engang.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, HeidiAnita69
Anmeldt 1. mars 2017

Veldig fin og stor campingplass i Østersund. Jeg og samboeren min besøkte denne campingen i juni -16 sammen med hunden vår og bodde i en av hyttene. Vi hadde en veldig fin ferie og trivdes veldig godt i hytta og på campingen generelt. Fine veier som man kan gå kveldsturer på, og lett å kjøre inn til byen. Både kjøkkenet, stua og badet var helt greit, og i tillegg var det god plass til å parkere bilen utenfor hytta. Ekstra pluss for å ha hundedusj ved inngangen til Storsjøbadet! Kommer mer enn gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2016
  • Reisetype: Reiste som et par